Νύκταρης: «Ο Τσάλος κάνει τον ΟΦΗ παράρτημα του λιμανιού»!

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Ηρακλή Νύκταρη, ο οποίος επιτέθηκε στον διοικητικό ηγέτη του ΟΦΗ, Φώτη Τσάλο, κατηγορώντας ότι «έκανε ραντεβού με τον πρόεδρο της ομάδας του λιμανιού και ανθρώπους του και έλαβε το “χρίσμα”».

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του άλλοτε παράγοντα του ΟΦΗ στο “liganews.gr”

«Καιρό τώρα θέλω να δώσω συνέντευξη στα ΜΜΕ και να πω κάποια πράγματα για τον κύριο Τσάλο και τις τακτικές του αλλά δεν το έκανα για να μη δημιουργήσω τριγμούς στην ομάδα. Μετά όμως από το «άδειασμα» που κάνει ο κύριος Τσάλος σε μια οικογένεια που έχει στηρίξει χρόνια τώρα την ομάδα, ήρθε η στιγμή να πω αλήθειες που πονάνε.

Υπήρξε μεταξύ εμένα και του κυρίου Τσάλου συμφωνία να συμμετάσχω στην ομάδα και δεσμεύτηκα να βάλω για αρχή 200.000 ευρώ, πράγμα που ενέκρινε και η Οικογένεια Καρατζή και μάλιστα δεσμεύτηκε να βάλει κι αυτή άλλες 200.000. Ο κύριος Τσάλος όμως αθέτησε τη συμφωνία αυτή και κινήθηκε μόνος του αψυχολόγητα. Στη συνέχεια, βέβαια, κατάλαβα γιατί.

Έκανε ραντεβού με τον πρόεδρο της ομάδας του λιμανιού και ανθρώπους του και έλαβε το «χρίσμα». Εγώ με το που το έμαθα δήλωσα ότι δεν ισχύει καμία συμφωνία ανάμεσά μας και αποσύρομαι. Ενημερώνω το λαό του ΟΦΗ ότι ο κύριος αυτός αποσκοπεί να κάνει τη μεγαλύτερη ομάδα της Κρήτης και από τις μεγαλύτερες της Ελλάδας παράρτημα του λιμανιού.

Να την κατεβάσει σε επίπεδο Κισσαμικού-ΑΟΧ. Αυτό είναι το όραμά του για τον ΟΦΗ. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ σε κανένα άρμα και δεν θέλω τον ΟΦΗ να έχει ανάγκη κανέναν από τους «μεγάλους». Γνωστοί είναι άλλωστε η ρήξη μου παλαιότερα με τον κύριο Πουλινάκη (πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ).

Και ρωτώ τους φιλάθλους της ομάδας μας. Τον κύριο Τσαμπουράκη για μία και μόνο φωτογραφία που ανάρτησε για λίγο στο διαδίκτυο παρέα με τον κύριο Μαρινάκη έγινε ανεπιθύμητο πρόσωπο για την ομάδα και δέχτηκε κατακραυγή όλων (δικαιολογημένα). Τώρα που ο πρόεδρος, ο εν ενεργεία της ομάδας του ΟΦΗ, την «τρέχει» με τις ευλογίες του μεγάλου λιμανιού δεν κουνιέται φύλλο; Αυτή είναι λαέ του ΟΦΗ η πραγματική αλήθεια που εγώ δεν φοβάμαι να την πω γιατί δεν έχω ανάγκη ΚΑΝΕΝΑΝ.

Καλώ τον κόσμο του ΟΦΗ λοιπόν να τα ζυγίσει όλα αυτά και να αποφασίσει κατά πόσο θέλει να στηρίζει εν λευκώ αυτό τον πρόεδρο.

Τον προκαλώ να διαψεύσει τα ραντεβού που κάναμε για τη συμφωνία. Όπως και να διαψεύσει ότι όταν τον πήρα τηλέφωνο και τον απείλησα ότι θα τα μάθει όλα ο κόσμος αυτός μου είπε «φέρε 200.000 ευρώ που έχω βάλει και πάρε την ομάδα». Τον προκαλώ να δεσμευτεί στον κόσμο ότι δεν θα δώσει δικαίωμα ποτέ να γίνει ο ΟΦΗ τσάτσος κανενός και ότι όταν δεν μπορεί πλέον να τον στηρίξει να μην κάθεται στην καρέκλα του προέδρου με τις ευλογίες κανενός κάνοντας τον ΟΦΗ παράρτημα.

Ο απλός στρατιώτης του ΟΦΗ εδώ και 30 χρόνια,

Ηρακλής Νύκταρης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις