Κούγιας: «Φημολογείται ότι ο Θ. Μητρόπουλος έχει πάρει τη διαιτησία…»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Αλέξη Κούγια στην NOVA.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ ανέφερε πως βρισκόμαστε στην αρχή ενός δράματος για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ υποστήριξε πως φημολογείται ότι ο Θωμάς Μητρόπουλος έχει πάρει τη διαιτησία.

Χαρακτήρισε κλοπή την ήττα από τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια ξεστόμισε μια τρομερή ατάκα λέγοντας πως «είναι σαν να σε απατάει η γυναίκα σου και για να την εκδικηθείς κόβεις τα γεννητικά σου όργανα». Τέλος, ανέφερε πως στόχος της ΑΕΛ είναι να τερματίσει από την πέμπτη έως την δέκατη θέση της βαθμολογίας!

Αναλυτικά όσα είπε στα κανάλια Novasports ο Αλέξης Κούγιας:

«Συγχαρητήρια στο κανάλι σας για την αντικειμενική μετάδοση και τον σχολιασμό, αυτό είναι ίσως το μόνο φωτεινό σημείο της βραδιάς. Οι οπαδοί μας είναι έξαλλοι και είναι κρίμα. Εάν πραγματικά υπάρχει αυτό που φημολογείται ότι ο Θωμάς Μητρόπουλος έχει πάρει στα χέρια του τη διαιτησία και είναι πίσω από αυτά που γίνονται κάθε Κυριακή καταλαβαίνετε ότι είμαστε στην αρχή ενός δράματος για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εγώ είμαι παλιός και έχει ζήσει και την παράγκα του Μητρόπουλου και της ΕΠΟ. Εάν δεν έχει καταλάβει τι γίνεται πίσω από την πλάτη του ο Πρόεδρος της ΕΠΟ τότε συμβαίνουν άλλα πράγματα. Το συγκλονιστικό είναι αυτό που γίνεται στο γκολ της ΑΕΛ. Ο βοηθός είναι στην ευθεία, ο Περόνε είναι πίσω δύο μέτρα και δεν γίνεται να ακυρωθεί αυτό το γκολ. Δεν γίνεται ομάδες σαν την ΑΕΛ που έχει πάρει Κύπελλο και κόντρα σε μεγάλες ομάδες, εμείς σήμερα πήραμε τρεις πόντους, για εμάς ήταν η έναρξη για να διεκδικήσουμε κι άλλα πράγματα.

Στόχος μας είναι η πέμπτη με δέκατη θέση. Είμαστε ομάδα με νοικοκυριό, έχουμε το καλύτερο προπονητικό και το καλύτερο γήπεδο, πέντε χιλιάδες διαρκείας. Εγώ θα αποκαλύψω αυτό που ξέρω. Ό,τι και να γίνει από αυτούς τους ανθρώπους η ομάδα μου θα κατακτήσει τη θέση που πρέπει. Έχουμε παίκτες που έχουν κατακτήσει νταμπλ, είχαμε κωμικούς προπονητές μέχρι σήμερα, θέλεις να αναβαθμίσεις την ομάδα σου αλλά επιλέγεις ανθρώπους που σε εκθέτουν. Είναι δύσκολο το ποδόσφαιρο.

Σας δίνω το λόγο μου πως η σημερινή μέρα μου δίνει δύναμη να στηρίξω τα παιδιά και τον Φυντάνη που είναι μεγάλος προπονητής και έχει αλλάξει την ομάδα. Είναι σαν να σε απατάει η γυναίκα σου και για να την εκδικηθείς κόβεις τα γεννητικά σου όργανα. Αν δείτε τι γίνεται στο κινητό μου από φιλάθλους όχι μόνο της ΑΕΛ θα καταλάβετε τι γίνεται. Αυτό που έγινε σήμερα αν γινόταν ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα είχαν άλλη σημασία.

Όμως και η ΑΕΛ είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Υπάρχουν ομάδες με τεράστια χρέη. Αν ο Κος Βασιλειάδης θέλει να το εξυγιάνει το ποδόσφαιρο τότε πρέπει να καλέσει συγκεκριμένους ανθρώπους και πρέπει να το κάνει. Έχω ακούσει κασέτα να γελάει ο Θωμάς και να λέει ο πρόεδρος για τον παίκτη που αποβλήθηκε γιατί έγινε στο 37′ και όχι στο 39′.

Αυτό που βλέπω τώρα μου θυμίζει το 1996 με 2002. Έχει μεταβιβαστεί ΠΑΕ σε εικονικό πρόσωπο και έχω δει τα συμβόλαια. Η ομάδα μου έχει στοχοποιηθεί γιατί εγώ είμαι αυτός που είμαι και χρησιμοποιώ σωστά τα ελληνικά. Αυτό που έγινε σήμερα είναι πραγματική κλοπή. Εμείς φέτος ξεκινήσαμε με στόχο την Ευρώπη, δεν το λέγαμε όμως. Ξαναγίναμε οικογένεια, εμείς δεν πρόκειται να λυγίσουμε και εγώ δεν θα πουλήσω την ομάδα μου και να γίνω εικονικός ιδιοκτήτης ή να μπω σε άρματα για να πάρω χορηγία στη φανέλα. Όλα αυτά τα ξέρουν όλοι, αλλά επειδή τα λέει ο Κούγιας δίνω ένα μήνυμα.

Όπως στο παρελθόν εγώ ήμουν αυτός που αποκάλυψε τι είχε γίνει στο παρελθόν και εγώ θα αποκαλύψω ξανά τι έχει γίνει. Το σύστημα δεν θα αντέξει. Το αν θα πάνε κάποιοι φυλακή είναι άλλο θέμα. Το ποδόσφαιρο γίνεται καθαρό αλλά δεν θα το αφήσουν μέχρι τέλους καθαρό. Γιατί είναι χρυσή ευκαιρία να εξυγιανθεί το ποδόσφαιρο. Εσείς που είσαστε οι απόλυτοι χορηγοί του ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να το κάνετε σημαία. Εάν δεν γίνει το ποδόσφαιρο καθαρό με φανερούς ιδιοκτήτες δεν θα μας κάνει τίποτα η Nova και οι χορηγίες της.

Υπάρχει το υπ’ αριθμόν 10238 και 10239 συμβόλαια στο συμβολαιογραφείο Δρόλια που αποδεικνύουν πως το 2015 μεταβιβάστηκε ιστορική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου και κανείς δεν το έχει αναδείξει γιατί υπάρχει τρόμος. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις