Ντάλιτς: Σέβομαι την Ελλάδα, έχουμε δύσκολη δουλειά


Μοιράσου το άρθρο

Αισιόδοξος πως η Κροατία θα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ελλάδας και θα βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας, εμφανίστηκε ο Ζλάτκο Ντάλιτς.
Ο τεχνικός των Κροατών υποστήριξε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του, ενώ σημείωσε τον σεβασμό που έχει προς την Ελλάδα

και την δυσκολία που θα έχουν οι δύο αναμετρήσεις για τα μπαράζ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ζλάτκο Ντάλιτς στην FIFA:
Για την κλήρωση με την Ελλάδα: «Έχω μεγάλο σεβασμό προς τον αντίπαλο, θα είναι μια δύσκολη δουλειά για εμάς αλλά είμαι αισιόδοξος όπως πάντα. Θα είναι δύσκολο για εμάς, ιδιαίτερα το δεύτερο παιχνίδι αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και ελπίζω να κάνουμε την δουλειά».
Για το τι τον ανησυχεί περισσότερο από την Ελλάδα: «Έχουμε αρκετό χρόνο για να προετοιμάσουμε τα πάντα αναφορικά με τον αντίπαλό μας. Το σημαντικότερο για την ομάδα μου είναι να είμαστε έτοιμοι και υγιείς όταν πρέπει. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι αλλά όπως ξαναείπα είμαι αισιόδοξος».
Για το γεγονός ότι η Κροατία λίγο έλειψε να μείνει εκτός μπαράζ: «Αυτή η στιγμή είναι η καλύτερη για εμάς, έχουμε κάνει καλή δουλειά και έχουμε τον χρόνο για να προετοιμαστούμε για το Μουντιάλ. Δεν θα είναι εύκολο αλλά έχω καλούς παίκτες, καλή ομάδα. Για μένα είναι η καλύτερη ομάδα και στα δύο ματς πρέπει να παλέψουμε για να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο».
Για το γεγονός ότι το πρώτο ματς είναι στην Κροατία και το δεύτερο στην Ελλάδα: «Εντάξει δεν έχω πρόβλημα, το δεύτερο παιχνίδι σίγουρα θα είναι πιο σημαντικό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις