Αχιλλέας Φ.: Όλοι στο στάδιο, όλοι δίπλα στην ομάδα μας

Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων καλούν τον κόσμο να δώσει την Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων το παρών και με τον δικό του μοναδικό τρόπο να στηρίξει την ομάδα κόντρα στον Ν.Π.Σ Βόλος.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης: «Η Διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Φαρσάλων καλούν τον κόσμο μας να δώσει την Τετάρτη 18/10 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων το παρών και με τον δικό του μοναδικό τρόπο να στηρίξει την ομάδα μας στην αναμέτρηση κόντρα στον Ν.Π.Σ Βόλος.
ΟΛΟΙ στο Στάδιο, ΟΛΟΙ δίπλα στην ομάδα μας.
Οι τιμές των εισιτηρίων θα έχουν ως εξής.
5€ τα οποία ισχύουν για ηλικιακές κατηγορίες από 16 έως 20 ετών και για ανέργους με την επίδειξη κάρτας ανεργίας τους.
10€ το κανονικό εισιτήριο του αγώνα.
Τα παιδιά κάτω των 16 ετών θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο.
Τα εισιτήρια εκδίδονται από την Διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος (ΕΠΟ).
Οι τιμές των εισιτηρίων καθορίζονται πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της διοργανώτριας, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Κατηγορίας.
Κάτοχοι Διαρκείας: Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση παρακαλούνται να φέρουν μαζί με το εισιτήριο διαρκείας και την αστυνομική τους ταυτότητα.
Είσοδος Φιλάθλων:
Η είσοδος των φιλάθλων του θα πραγματοποιηθεί από τα εκδοτήρια της Θύρα 1 του Σταδίου και η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις