Στα Φάρσαλα με Αχιλλέα ο ΝΠΣ Βόλος

Στα Φάρσαλα με τον τοπικό Αχιλλέα αγωνίζεται σήμερα στις 4 μ.μ. ο ΝΠΣ Βόλος στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο. Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από τρεις σερί νίκες απολαμβάνοντας την μοναξιά της κορυφής.

 

Αυτή είναι η δεύτερη έξοδος τους, μετά τη νίκη στη 2η αγωνιστική επί του Ρήγα Φεραίου με 3-2 στο Βελεστίνο.
Το ευχάριστο για τον προπονητή Χουάν Φεράντο είναι ότι θα έχει στη διάθεση του όλους ποδοσφαιριστές, πλην του Μασέλο Πέντα, ο όποιος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του.
Ο Ισπανός τεχνικός δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, με εξαίρεση τη θέση του τερματοφύλακα, την οποία θα πάρει ο Φαρμάκης αντί του Πατσιογιώργου, που είναι εκτός αποστολής. Το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει Ντεντάκης και το αριστερό ο Ντόσης. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Δημόπουλος και Τζελίδης. Ο Πιαστόπουλος θα αγωνιστεί ως αμυντικός χαφ, με τον Μελισσόπουλο να παίζει κι αυτός στον άξονα. Στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Καμπαγιέρο και Ηλιόπουλος, με τον Πίτου Γκαρσία να είναι ο οργανωτής του παιχνιδιού και τον Μάντζη να παίζει στη κορυφή της επίθεσης. Οι υπόλοιποι παίκτες που συμπληρώνουν την αποστολή είναι οι εξής: Μπουργάνης, Ηλιάδης, Καλαμίδας, Ζέρης, Μηλιώτης, Δεμηρτζόγλου, Διμηνάς, Κυπαρίσσης και Σαλαμούρας.

*Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Τσέτσιλας, με βοηθούς τους κ.κ. Φαλτάκη και Μωυσιάδη από την ΕΠΣ Γρεβενών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις