Με το 11ο Rally Sprint Τρικάλων ξεκινάει η αγωνιστική χρονιά για τον O.Μ.Α.Θ

Με το 11ο Rally Sprint Τρικάλων ξεκινάει δυνατά η αγωνιστική χρονιά για τον Όμιλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας που βλέπει επτά αθλητές του να σπάνε το ρόδι του 2015 με τέσσερις συμμετοχές σε τέσσερις αντίστοιχες κλάσεις.

Ταξινομώντας λοιπόν ανά αριθμό συμμετοχής στο Νο 3 βρίσκουμε τον Άλκη Ρέντη.Ο έμπειρος συνοδηγός και φέτος θα καθοδηγεί τον Λάμπρο Ντιντή που στα πηδάλια ενός VW GolfMKIIΕΕ11 συνεχίζει την εξέλιξη τόσο του ίδιου όσο και του αυτοκινήτου του.

Στο Νο 7 βρίσκουμε τους Θανάση Τσιτσιγιάννη-Αλεξία Τσιτσιγιάννη με Citroen Saxo Α6.Μπαμπάς και κόρη συμμετέχουν με πρώτο στόχο την διασκέδαση αλλά και να πάρουν το αίμα τους αφού το 2014 τα Τρίκαλα τους άφησαν μια πικρή γεύση λόγω εγκατάλειψης.

Στο Νο 18 οι κυπελλούχοι ασφάλτου του 2013 Σταμάτης Μιχαήλ-Γρηγόρης Κορίνθιος ξεκινάνε ακόμα μία χρονιά στα πηδάλια ενός Peugeot 106 ΕN2 όντας ικανοί να κινηθούν σε ταχύτατους ρυθμούς στην πιο δύσκολη ίσως κλάση του αγώνα μαζί με την Α6.

Τέλος στο Νο 21 οι Στάθης Δαμασιώτης-Άγγελος Χατζηαγγελάκης με Toyota Yaris A5 όντας σε περίοδο εκμάθησης με το νέο απόκτημα του οδηγού επέλεξαν τα Τρίκαλα για να διασκεδάσουν αλλά και να βρουν τα πατήματα τους ως πλήρωμα σε ένα συνδυασμό που μάλλον θα βλέπουμε συχνά φέτος .

s123-rally

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας τους εύχεται καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις