Απαγορεύεται το στραβοπάτημα για Ολυμπιακό με Ρήγα (pregame)

Είκοσι ένα μήνες από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο ΕΑΚ Βόλου (με την Αναγέννηση Καρδίτσας), οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν και πάλι στη φυσική τους έδρα, καθώς υποδέχονται σήμερα στις 16.00 τον Ρήγα Φεραίο, για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Μετά την απώλεια τεσσάρων βαθμών στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός θέλει μόνο νίκη στο σημερινό παιχνίδι, προκειμένου να μην βρεθεί σε δεινή βαθμολογική θέση στο ξεκίνημα της χρονιάς.
Στο σημερινό παιχνίδι δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για νέο στραβοπάτημα, με τους «ερυθρόλευκους» να καλούνται να νικήσουν μια δυνατή ομάδα, που θα παίξει στο ΕΑΚ χωρίς άγχος και με ανεβασμένη ψυχολογία από τις δύο νίκες που έχει σημειώσει εκτός έδρας, με Νίκη και Αμβρυσσέα.
Οι Σεραφείμ Παπαϊωάννου και Κώστας Αλαμάνης, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς προπονήθηκαν χθες, ωστόσο, θεωρούνται ανέτοιμοι και θα μείνουν εκτός. Στην 18αδα πιθανότατα θα βρίσκεται και ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, ο οποίος έχει άδεια (υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία) και προπονείται τις τελευταίες μέρες με τον Ολυμπιακό.
Όσον αφορά το βασικό σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει ο Κώστας Μπράτσος, ίσως δούμε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Καραγκιολίδης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες θα είναι οι Καραμπάς (δεξιά) και Ανδρέας Κόκας (αριστερά). Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν ο Κραγιόπουλος και ένας εκ των Νόνη, Τόσκα. Αν ο Δήμος Κόκας παίξει ως βασικός, όπως στο ματς με τον Αστέρα, ο Τόσκας θα αγωνιστεί πιο πίσω ως κεντρικός αμυντικός. Στον άξονα θα παίξει σίγουρα ο Βασίλιεβιτς, ενώ στα άκρα θα επιχειρούν οι Βαρούχας και Θέος, με τον Καράμπελα να έχει οργανωτικό ρόλο στην ομάδα. Στην επίθεση θα παίξει ένας εκ των Σεχολάρι, Σέττου.
Η 18αδα του σημερινού παιχνιδιού θα ανακοινωθεί λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές θα γευματίσουν στο ξενοδοχείο «Valis» σήμερα το μεσημέρι και στη συνέχεια θα μεταβούν στο ΕΑΚ.
Το σημερινό Μαγνησιώτικο ντέρμπι θα διευθύνει ο Βάιος Τσιτσανούδης, με βοηθούς τους κ.κ. Απόστολο Καρακώστα και Χρήστο Νάκα της ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ιωάννης Κρίκης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις