Στις 9 Σεπτεμβρίου αρχίζει η χρονιά για το πόλο της Νίκης

Το τμήμα Υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει σε όλους τους γονείς και κηδεμόνες όλων των κατηγοριών (εφηβικό, παίδων και μίνι παίδων) ότι οι προπονήσεις των αθλητών θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013 και παρακαλούνται να παρευρίσκονται όλοι οι αθλητές μας ώρα 20.00 μ.μ. στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου (Ν. Δημητριάδα) όπου θα… …τους ανακοινωθεί το πρόγραμμα προπονήσεων για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Καλούνται επίσης την ίδια ώρα να παρευρίσκονται οι γονείς κηδεμόνες όπου θα τους ανακοινωθεί η παραπέρα δράση του τμήματος και συμμετοχή όσων επιθυμούν, στις καθημερινές κινήσεις, ώστε να καθοριστούν οι προοπτικές ανάδειξης των μικρών κατηγοριών (ΑΚΑΔΗΜΙΑ) με σωστό προγραμματισμό και ξεχωριστή δυναμική.

Την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013 θα αρχίσουν και οι προπονήσεις της Ανδρικής ομάδας με την καθοδήγηση του προπονητή τους κ. Δημητρίου Μπλάνα (τηλ. 6944623757). Γι’ αυτό το λόγο καλούνται όλοι οι αθλητές της ανδρικής ομάδας σ’ αυτή την πανηγυρική συνάντηση έναρξης της αγωνιστικής περιόδου ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας που πανηγυρικά ανέβηκε η ομάδα μας.

Από την Εφορεία Υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου καλούνται οι παρακάτω αθλητές (έφηβοι, παίδες, μίνι παίδες) να προσέλθουν την ίδια ημέρα και ώρα στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου (Ν. Δημητριάδα):

Α) ΟΜΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ: Τσαβακατόπουλος Κων/νος, Τσίλογλου Ιωάννης, Τσίντζος Παναγιώτης, Χατζηβασιλείου Μάριος, Τοσιλιάνης Μάριος, Ψαρός Παναγιώτης, Πολυμερόπουλος Φοίβος, Ματθαίου Εμμανουήλ, Κόφφας Βασίλειος, Κατσαρός Φώτιος, Καραμπάσης Μάριος, Κωστάκης Νικόλαος, Κωστίμπας Βασίλειος, Πίνας Σπύρος, Τσαβακατόπουλος Ευάγγελος, Μπαμπαλίτσας Παναγιώτης.

Β) ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ: Καραγκούνης Νικόλαος, Κανάκης Ιωάννης, Γλούμης Δημήτριος, Δήμου Σταύρος, Γιαλαμάς Ιωάννης, Μπασδάνης Αχιλλέας, Κατσούρας Απόστολος, Κουτσιαρής Νικόλαος, Μπρουσοβάνας Κων/νος, Τσιάτσιος Γεώργιος, Γιαννουσάς Απόστολος, Μίχος Ιωάννης.

Γ) ΟΜΑΔΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ: Βάτσος Μάριος, Κουτσούκης Λεωνίδας, Παγωνόπουλος Κων/νος, Χατζής Λεωνίδας, Μακρής Χρήστος, Γκανάτσιος Δημήτριος, Ρουσμένης Χρυσοβαλάντης, Αγραφιώτης Μάριος, Κανατάς Ιωάννης, Τσίχλας Γεώργιος, Τσίχλας Στράτος, Τσίντζος Νικόλαος, Γκανάτσιος Ιωάννης, Σπανός Ιωάννης, Κωστίμπας Γεώργιος, Μουστάνης Ευάγγελος.

Την ευθύνη προπόνησης για τις παραπάνω κατηγορίες θα έχουν οι προπονητές κ.κ. Δημήτριος Μπλάνας και Ιάσων Λέτσιος.

Η Εφορεία Υδατοσφαίρισης μέσω της στήλης αυτής θέλει να ευχαριστήσει τον προπονητή της περυσινής περιόδου κ. Σωτήριο Ζουμπουλιά για την σωστή και επίμονη δουλειά στις ευαίσθητες παραπάνω κατηγορίες που έκανε και τον ευχαριστούμε θερμά. Οι λόγοι αποχώρησης είναι καθαρά υπηρεσιακοί και λόγω φόρτου εργασίας του δεν μπορεί να συνεχίσει στην ομάδα μας. Του ευχόμαστε υγεία και προκοπή στην δουλειά του!

Παράλληλα με τον προγραμματισμό της αγωνιστικής περιόδου και για ενίσχυση των κατηγοριών (εφήβων, παίδων, μίνι παίδων) αρχίζουν από σήμερα οι εγγραφές αγοριών που έχουν γεννηθεί τα χρόνια 2001-2006 και θέλουν να ενταχτούν στην ακαδημία μας να απευθυνθούν στους εφόρους του τμήματος κκ Τσαρνά Κων/νο (τηλ. 6944303862) και Μπλάνα Πέτρο (τηλ. 6944275742) ως και τους προπονητάς κκ Μπλάνα Δημήτριο (τηλ. 6944623757) και Λέτσιο Ιάσωνα (τηλ 6974102540).

Τέλος, απο τη Νίκη γίνεται γνωστό και προκειμένου να εντάξει στις παραπάνω κατηγορίες (ακαδημία) αγόρια που γνωρίζουν κολύμβηση, ευχαρίστως μπορούν να ενταχτούν στο τμήμα και να εγγραφούν στη Νίκη Βόλου που με διαφορετικό «μάτι» ποντάρει στο άθλημα αυτό, βάζοντας πάντα γερές βάσεις για μια προοπτική με μέλλον για τη νεολαία της πόλης μας και των περιχώρων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις