Τριανταφυλλόπουλος: «Αντιμετωπίζαμε το φαβορί για την άνοδο»

Δηλώσεις έκανε μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Αχιλλέα Φαρσάλων με τον Βόλος ΝΠΣ ο προπονητής των κιτρινόμαυρων κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.
Ο έμπειρος προπονητής δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του απέναντι στην ομάδα που θεωρούν φαβορί για την άνοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τριανταφυλλόπουλου:

«Εμείς ξέραμε ποια ομάδα αντιμετωπίζαμε σήμερα, γνωρίζουμε ότι είναι το φαβορί για την άνοδο από τον όμιλο μας όμως η δική μας φιλοσοφία είναι να διεκδικούμε ότι καλύτερο μπορούμε από όλα τα παιχνίδια.

Θεωρώ ότι αυτό κάναμε και σήμερα, θεωρώ ότι βάλαμε αρκετά προβλήματα στον αντίπαλο όσο αναφορά την κατοχή και την κυκλοφορία.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά και θεωρώ ότι το σκορ ήταν υπερβολικό για την εικόνα των δύο ομάδων.

Στο δεύτερο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών τα οποία άλλαξαν τα πλάνα μας.

Τα παιδιά προσπάθησαν και στο δεύτερο μέρος και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα μας.

Πετύχαμε και ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε και όπως είπα βάλαμε αρκετά προβλήματα σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο και αυτό κρατάμε.

Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό είχαμε αρκετές απουσίες, όμως οι παίκτες μας ξεκινάνε να επιστρέφουν και πλέον θεωρώ ότι στα ερχόμενα παιχνίδια θα πάρουμε και τους βαθμούς που χρειαζόμαστε.

Κλείνοντας θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον συνάδελφο προπονητή για την δουλειά του στην ομάδα του Βόλου και καλή συνέχεια στην σεζόν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις