«Μεταγραφές» κι ανανεώσεις… στο ιατρικό επιτελείο για Τοξότη

«Μεταγραφές» που ενισχύουν το ιατρικό επιτελείο και ως εκ τούτου τις παρεχόμενες προσφορές ιατρικής φροντίδας προς τους ποδοσφαιριστές του, ανακοίνωσε ο Τοξότης, καθώς και την επόμενη χρονιά, 6η συνεχόμενη, οι κύριοι Ηλίας Μακρής και Γιώργος Μωραΐτης θα συνεχίσουν να προσφέρουν

τις υπηρεσίες τους στους ποδοσφαιριστές. Επίσης από τη φετινή χρονιά και χειρουργός ορθοπεδικός γάτος Γεώργιος. Οι σχετικές ανακοινώσεις έχουν ως εξής:
«Ο Τοξότης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας για 6η συνεχόμενη χρονιά με τους γιατρούς κ.κ. Μακρή Ηλία και Μωραϊτη Γιώργο. Οι δύο εξαίρετοι επιστήμονες θα προσφέρουν και φέτος τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, και εκτός από τη στήριξή τους σε θέματα Γενικής Ιατρικής, θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται στο γήπεδο στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, παρέχοντας στους ποδοσφαιριστές μας και στους αντιπάλους την ασφάλεια των υπηρεσιών τους. Τους ευχαριστήσουμε ολόψυχα, και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά»
«O Τοξότης ανακοινώνει τη συνεργασία με το χειρούργο ορθοπεδικό κ. Γάτο Γιώργο. Ο κ. Γάτος επωμίζεται το δυσκολότερο και σημαντικότερο έργο, αυτό της φροντίδας της σωματικής υγείας των ποδοσφαιριστών μας. Τον ευχαριστούμε και τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Τοξότη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις