Επιτυχημένο διεθνές τουρνουά παγκορασίδων από την Αργώ

Πριν από λίγες ημέρες ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου με τον Α.Σ.ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ διοργάνωσαν το διεθνές τουρνουά παγκορασίδων Argo volley tournament 2017. Η εκδήλωση αυτή είχε ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού BE ACTIVE 2017. Οι συμμετοχές ήταν υψηλού επιπέδου αφού θα παρευρεθήκαν από Ρουμανία η CSM TIMISOARA μία ομάδα που προέρχονταν από την Α1 Εθνική κατηγορία ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και τέσσερις ομάδες από την Β΄ Εθνικήκατηγορία, A.Σ. ΠΕΥΚΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ, και ΑΕΛ και ο ΓΣΑ όλες σε επίπεδο παγκορασίδων…

…Ο ΑΣ ΑΡΓΩ στα πλαίσια της ευαισθησίας που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια προς τα κοινωφελή ιδρύματα, είχε εντάξει και την διεξαγωγή του εν λόγω τουρνουά υπέρ της ενίσχυσης του Ορφανοτροφείου Βόλου. Την Τετάρτη 27/09 ξεκίνησαν οι καθημερινές διπλές προπονήσεις των αθλητριών της Αργούς με τις αθλήτριες της TIMISOARA κάτω από ένα φανταστικό κλήμα συνεργασίας. Καθημερινά τα παιδιά εκπονούσαν τα ασκησιολόγια των προπονητών Βαγγέλη Σταθόπουλο, Dan Jitarou και των συνεργατών τους Χάρη Ζαφειρίου ,Ασημούλας Σταυρακοπούλου και Ηλιάνας Γιανετάκη πάντα σε μικτή μορφή, ένα κορίτσι από την ΑΡΓΏ ένα κορίτσι από την TIMISOARA. Αυτό έφερε πιο κοντά τα παιδιά, γνωρίστηκαν, προσπάθησαν μαζί για το καλύτερο αποτέλεσμα με αποκορύφωμα την ημέρα των αγώνων όπου το ένα υποστήριζε το άλλο. Οι αγώνες που διεξήχθηκαν ήταν πολύ ανταγωνιστικοί υψηλού επιπέδουμε φάσεις μεγάλης διάρκειας δυναμισμό και πάθος.
Η σύνθεση της ομάδας της Αργούς ήταν:
Προπονήτρια : Σταυρακοπουλου Ασημούλα
Παίκτριες: Πώπου Ελ., Παπαρά Ν., Παπαρά Ειρ., Καμινάρη Αργ., Πολυζώη Ελ., Φιλιππίδη Μ., Αμυγδαλοπούλου Αικ., Κασιούρα Β., ΠαϊλάΧρ., Μιμίκου Θ., Πρασσά Μ. και Πασχαλίδου Αρτ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Παρασκευή 29/09 3 Αγώνες από 15.30 – 21.00 κλειστό γυμναστήριο Πορταριάς
16.30 Α.Σ.ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ – CSM TIMISOARA 0-2
18.00 Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ – Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ 2-0
19..30Α.Σ. ΠΕΥΚΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ – Α.Σ.ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 2-0

Σάββατο 30/09 8 Αγώνες από 09.00 – 22.00 κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος
10.00 Α.Σ.ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ – Α.Σ. ΠΕΥΚΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 2-1
11.30 CSM TIMISOARA – Α.Σ.ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 0-2
13.00 Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ – Α.Σ. ΠΕΥΚΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 2-0
14.30 Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ – Α.Σ.ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1-2
16.00 Α.Σ.ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ – Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ 0-2
17.30 CSM TIMISOARA – Α.Σ. ΠΕΥΚΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 2-0
19.00 Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ – Α.Σ.ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 0-2
20.30 CSM TIMISOARA – Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ 1-2
Κυριακή 01/10 4 Αγώνες από 09.00 – 17.00 κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος
10.00 Α.Σ.ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ –Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ 0-2
11.30 CSM TIMISOARA – Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ 0-2
13.00 Α.Σ.ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ – Α.Σ.ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 0-2
14.30 Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ – Α.Σ. ΠΕΥΚΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 2-1

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ:
1. Α.Σ.ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
2. Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ
3. Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ
4. CSM TIMISOARA
5. Α.Σ.ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ
6. Α.Σ. ΠΕΥΚΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Ακολούθησε η Τελετή Λήξης και οι Απονομές. Δόθηκαν διπλώματα συμμετοχής στους διαιτητές του Συνδέσμου Κεντρικής Ελλάδας που προσφέρθηκαν εθελοντικά: Παρασκευά Θεόδωρο, Κολτσίδα Ευάγγελο, Μακρυγιάννη Θωμαή και Σκορδαρά Αικατερίνη. Στην Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας για την ιατρική υποστήριξη. Επίσης σε όλες τις αθλήτριες, τους προπονητές και εφόρους και των έξι σωματείων για την συμμετοχή τους. Απονομή μεταλλίων στις τρεις πρώτες ομάδες, κύπελλο στην πρώτη ομάδα του Α.Σ.ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και βράβευση της MVP παίκτριας την πασαδόρο του Άρη Αθηνά Μπαντούλα. Τέλος βραβεύτηκαν και τα παιδάκια από το ορφανοτροφείο Βόλου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Η τόσο μεγάλη αυτή εκδήλωση στηρίχτηκε πρώτα από όλα από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δ. Βόλου αλλά και από τους χορηγούς μας: ΕΨΑ, CAFΕ ΒΟΛΙΩΤΙΚΟ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ EVELIN, ΠΑΛΙΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ, ΜΗΛΑ ZAGORINκαι ΝΕΡΑ ΘΕΟΝΗ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις