Τα δύο διλήμματα του Λουτσέσκου για Ολυμπιακό

Τα τελευταία κομμάτια στο… παζλ της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τοποθετεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Σύμφωνα με τα όσα έχει δοκιμάσει ο Ρουμάνος τεχνικός, έχει πάρει τις αποφάσεις του για τους εννέα από τους έντεκα παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα

και φαίνεται ότι γίνεται «μάχη» για το κέντρο της άμυνας και για τον άξονα. Τα διλήμματα που υπάρχουν είναι ανάμεσα σε Βαρέλα και Κρέσπο, με τον πρώτο να έχει προβάδισμα, αλλά και σε Τσίμιροτ-Σάκχοφ, με τον Κροάτη να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες με τα τωρινά δεδομένα.
Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια θα είναι η ενδεκάδα, διότι συνήθως ο 48χρονος τεχνικός επιφυλάσσει τουλάχιστον μια έκπληξη σε σχέση με όσα «δείχνει» κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
Με τωρινά δεδομένα ο «δικέφαλος του Βορρά» θα πάει με τον Ρέι κάτω από τα δοκάρια. Ο Λέοβατς που ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη και δύσκολα θα χάσει το ματς και θα βρεθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας. Βαρέλα και Σαμπράνο θα είναι στο κέντρο της άμυνας, ο Μάτος δεξιά. Μαουρίτσιο και Τσίμιροτ θα κινούνται στον άξονα και οι Βιεϊρίνια-Ελ Καντουρί στα «φτερά», με τον Πέλκα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Πρίγιοβιτς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις