Δύο νέα πρόσωπα στο ιατρικό επιτελείο στο μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.


Μοιράσου το άρθρο

Η Διοικούσα επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και στην προσπάθεια της για αναβάθμιση των λειτουργιών όλων των τμημάτων μπάσκετ του Συλλόγου, συμπεριλαμβανομένων και των ακαδημιών, δεχόμενη την πρόταση του γιατρού της ομάδας, ορθοπεδικού Γιώργου Βαβετση, καλωσορίζει στην οικογένεια μας την ψυχολόγο κα Μαρία Μπούγια και τον φυσιοθεραπευτή κ. Κώστα Καϊδη.

Η κα. Μαρία Μπούγια είναι γεννημένη στο Μαρούσι , είναι έγγαμος, απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών ενώ έχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στην ‘Ιατρική Του Ύπνου’, από το τμήμα Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης , έχει εργαστεί στο ΟΚΑΝΑ και πλέον διαμένει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Βόλο.
Η κα. Μπούγια έχει ειδίκευση στη Συμβουλευτική Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση, έχει πλήθος συμμετοχών σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες ενώ έχει προβεί σε δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά ιατρικού αντικειμένου και στο Pub Med (2016), στο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσημάτων Θώρακος (2016), στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Ύπνου (2017).
Ο κ. Κώστας Καϊδης γεννήθηκε στον Βόλο και υπήρξε αθλητής του τμήματος μπάσκετ του Ιωνα. Σπούδασε στην γυμναστική ακαδημία της Σόφιας με ειδικότητα φυσικοθεραπεία και αποφοίτησε το 1999. Είναι πιστοποιημένος και διπλωματούχος στην εφαρμογή kinesiotaping από την διεθνή ένωση kinesiotaping καθώς και διπλωματούχος χειροπρακτικός από το Ackermann college of chiropractic.
Από το 2003 διατηρεί στον Βόλο σε ιδιόκτητο ιδιωτικό φυσικοθεραπευτήριο με σύγχρονα μηχανήματα αποκατάστασης και ολοκληρωμένο γυμναστήριο.
Στην 14 χρονη επαγγελματική του πορεία έχει συνεργαστεί και με άλλα αθλητικά σωματεία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις