Ο Κώστας Σήψας προπονητής του Νέου Μαγνησιακού

Μετά τη λύση συνεργασίας με τον Κώστα Ρέππο, η διοίκηση του Νέου Μαγνησιακό αποφάσισε να στραφεί εκ των έσω και να αναθέσει το ρόλο του προπονητή στον Κώστα Σήψα που εδώ και χρόνια βρίσκεται στην οικογένεια του Μαγνησιακού, έχοντας ως βοηθό έναν άνθρωπο που επίσης είναι χρόνια στην ομάδα, τον προπονητή τερματοφυλάκων Λευτέρη Φούτρη. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Ο Κώστας Σήψας θα είναι ο προπονητής του Νέου Μαγνησιακό, ξεκινώντας ως υπηρεσιακός, αλλά με προοπτική, ωστόσο, στη διατήρηση του ως μόνιμου προπονητή. Βοηθός του θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων του Συλλόγου, Λευτέρης Φουτρής.
Οι δύο προπονητές βρίσκονται χρόνια στην “οικογένεια” του Μαγνησιακού και γνωρίζουν πολύ καλά την αγωνιστική φιλοσοφία και την ταυτότητα της ομάδας που θα πρέπει να είναι η ίδια από τα τμήματα υποδομής και το νέο Μαγνησιακό, ως την ανδρική ομάδα.
Οι δύο προπονητές έχουν την πλήρη στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Μαγνησιακού, όπως και προσωπικά του προέδρου και ιδρυτή του Νέου Μαγνησιακού κ. Κωνσταντίνου Γκουγκουλιά”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις