Λ. Μπακάλης: Δεν επαναπαυόμαστε

Την Κοζάνη αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή 8/3 ο Ρήγας Φεραίος για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και για τον 2ο όμιλο. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Βελεστίνο και θα αρχίσει στις 15.00. Σε περίπτωση νίκης ο Ρήγας θα βελτιώσει τη θέση του και θα μείνει μακριά από τη διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού. Οι «κυανόλευκοι», θα…

…αγωνιστούν με ανεβασμένο το ηθικό, αφού παραμένουν αήττητοι στον β’ γύρο (τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία) και φιλοδοξούν να προσθέσουν μία ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό τους.
Ο προπονητής τους Λάκης Μπακάλης δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα «Θεσσαλία»: «Το παιχνίδι με την Κοζάνη δεν θα είναι εύκολο. Με δεδομένο ότι ο αγωνιστικός χώρος θα είναι βαρύς λόγω της κακοκαιρίας, περιμένω να γίνει ένας αγώνας που θα κριθεί στη δύναμη και το πάθος.
Ευελπιστώ ότι δεν θα επηρεαστούμε αρνητικά από το γεγονός ότι δεν αγωνιστήκαμε την περασμένη εβδομάδα. Ως ομάδα είχαμε αποκτήσει καλό ρυθμό που πρέπει να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυτούμε από το γεγονός ότι αποκτήσαμε «αέρα» οκτώ βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη.
Απέναντι στην Κοζάνη οφείλουμε να έχουμε αγωνιστική διάθεση, να είμαστε νικητές στις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες και να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας. Μόνο έτσι θα έχουμε εμείς τον πρώτο λόγο για το νικηφόρο αποτέλεσμα»
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στον Ρήγα, αφού όσοι παίκτες ήταν «φορτωμένοι» με κάρτες (Κεφαλάς, Ναουμίδης, Μπίκας, Ζενούνι) ξεχρέωσαν την ποινή τους στο παιχνίδι με τα Λευκάδια το οποίο οι Βελεστινιώτες πήραν στα «χαρτιά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις