Οδεύει προς την Α΄ΕΠΣΘ η Δάφνη 2-1 τον Άνθιμο Γαζή

Σπουδαία νίκη για την Δάφνη που αν και έμεινε πίσω στο σκορ κατάφερε να ανατρέψει το σε βάρος της σκορ και να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο.
Τα γκολ ήταν και οι σπουδαιότερες φάσεις του αγώνα αφού το περισσότερο παιχνίδι παίχτηκε στον χώρο του κέντρου με μονομαχίες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν…

…στο 14ο λεπτό στη φάση που ο Καρασιώτος σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο Χατζηβασιλείου απέκρουσε και στην επαναφορά ο Κουτσουνίδης πλάσαρε πάνω από τον πορτιέρο της Δάφνης.
Στο 70΄ο Παπανίκος ανετράπη από τον Σαλαμουσά στην μικρή περιοχή και ο Κούστας έδωσε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τσάτσος.
Στο 90΄ο Ευαγγελός έβγαλε πάσα από τα αριστερά στον Παπαδόπουλος ο οποίος με το σώμα του έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 2-1.
Για την Δάφνη ντεμπούτο έκανε ο Παπανίκος που στο 80΄ έκανε σουτ από το ύψος της περιοχής με τον Σαλαμουσά να αποκρούει.
ΔΑΦΝΗ(Σταμπουλής): Χατζηβασιλείου, Χιώτης, Φιλοσόγλου(85΄Μαγγιώρος), Λούκας, Τσάτσος, Παπαστεργίου, Κουλάκογλου(23΄ λ.τρ.Ανδρικόπουλος-62΄Παπανίκος), Γιούργας, Δεμίρης, Ευαγγελός, Παπαδόπουλος
ΑΝΘ.ΓΑΖΗΣ(Κουρούπης): Σαλαμουσάς, Ματής(44΄Πατρώνης), Κωστάκης, Κοτσιαλής, Νικηφοράκης, Κουρτέσης, Καρασιώτος, Λάσκος, Κουτσουνίδης, Σιδηρόπουλος(62΄Καρούτσος), Παλάσης(82΄ Τζορβατζής)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις