”Εξάρα” για τους Μυρμηδόνες επί της ΕΜΑ

Με έξι γκολ επιβλήθηκαν οι Μυρμηδόνες στον σημερινό αγώνα επί της ΕΜΑ που παρατάχθηκε στον Πλάτανο με αρκετές απουσίες, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή απόδοση και πρόσφεραν ωραίο θέαμα στο κοινό τους.
Το πρώτο ημίχρονο…

…ήταν επιθετικός μονόλογος από μεριάς των γηπεδούχων που πέτυχαν τα τρία πρώτα γκολ τους. Γκολ από τα αποδυτήρια για τους Μυρμηδόνες, αφού στο 5ο λεπτό ο Δ. Μπούρχας με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από σέντρα του Σουάρες. Στο 18΄ μετά από πάσα του Κατσαβριά ο Χρ. Γκάμπας με πλασέ πέτυχε το δεύτερο γκολ και ο Κατσαβριάς με σουτ από τα αριστερά στο 30΄διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Στο 25΄ο Κατσαβριάς είχε δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 50΄ο Άντι Φέζο με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουρνάκη. Το πέμπτο γκολ από τον εκτελεστή του κόρνερ με συνεργασία με τον Χρ. Γκάμπα. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Άντι Φέζο που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ με σουτ έξω από την περιοχή.
ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ(Θεοδώρου): Σταμέλος, Γιαννακόπουλος, Κατσαβριάς(46΄Άντι Φέζο), Γ. Μπούρχας(58΄Δ. Γκάμπας), Ευθυμίου, Μάντζαρης, Τσαπέρος, Δ. Μπούρχας, Χρ. Γκάμπας, Σοάρες(70΄Μπιντέλας)
ΕΜΑ(Αναγνώστου): Καπαλίκας, Κουφαλιδάκης, Παπανίκος, Σκοτεινός, Πορταρίτης,(40΄Ζγουλέτας), Χορταριάς, Ζγιούλης(50΄Μπούσης), Βαλκανιώτης(50΄Βέτσιακας), Ρεφουγιάτι, Καπέσιος, Ρομάριο

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις