Για την έκτη σερί νίκη ο Ολυμπιακός Β. κόντρα στον Τύρναβο (pregame)

Ένα δύσκολο εμπόδιο στο δρόμο για τα πλέι οφ καλείται να ξεπεράσει σήμερα Κυριακή (8/3, 15.00) ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Τύρναβο στο Αλκαζάρ. Οι πέντε σερί νίκες έχουν φέρει τους «ερυθρόλευκους» στην 3η προνομιούχο θέση, πίσω από τους Ηρακλή και Λαμία και με νίκη σήμερα ουσιαστικά «κλειδώνουν» τα…

…πλέι οφ. Κι αυτό, καθώς το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ευνοϊκό για τον Ολυμπιακό.
Θα είναι ένα δύσκολο ματς, όπου θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που έχουν μεν διαφορετικούς στόχους, ωστόσο, αναμένεται να αγωνιστούν με πάθος για τη νίκη.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Γρηγόρη Κυζιρίδη (εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής), ενώ δύο παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Χερόν Μπεριάν δεν έχει ξεπεράσει 100% το πρόβλημα στον δικέφαλο, ενώ ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μέση του.
Όσον αφορά την ενδεκάδα, όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει μόνο μία αλλαγή (αναγκαστική), σε σχέση με τους παίκτες που ξεκίνησαν στο ντέρμπι με τη Λαμία. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρίζος, ενώ την τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά θα καλύψουν οι Ζέρης, Γιαλούσης, Μπάρμπας και Μπουτζίκος. Οι Ρόκας και Τριανταφυλλάκος θα αγωνιστούν στον άξονα, οι Νικολιάς (δεξιά) και Μπιτάνγκ (αριστερά) στις πτέρυγες, με τον Θέο να παίζει ως επιθετικό χαφ, πίσω από τον Μπαλντοβαλίεφ, ο οποίος θα ηγηθεί της επίθεσης του Ολυμπιακού.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται επίσης και οι Κασμερίδης, Καρράς, Μαργαρίτης, Σκοπελίτης, Κεσίδης, Ντινόπουλος, Ιντζίδης και Μακρυδημήτρης.

Δύο απουσίες ο Τύρναβος
Στο ματς της 8ης αγωνιστικής ο Τύρναβος είχε πανηγυρίσει στο Βόλο τη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με 3-2. Έναν γύρο μετά οι «κυανέρυθροι» νιώθουν πολύ μεγαλύτερη πίεση, αφού θέλουν το τρίποντο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου για να μην μπλέξουν σε σενάρια απευθείας υποβιβασμού. Άλλωστε, Αγροτικός Αστέρας και Απόλλων 1926 παίζουν και αυτοί εντός και τον… απειλούν.
Εκτός αποστολής ο τεχνικός, Απόστολος Χαραλαμπίδης άφησε τον τιμωρημένο Παληγεώργο και τον τραυματία Κισκαμπάνη. Η αποστολή: Πρίφτης, Ντάλλας, Σιάτρας, Καραμανλής, Σουλιώτης, Δημητρίου, Χαλούλος, Στεργιανός, Λαμπρόπουλος, Παπασάββας, Ιβανίδης, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Κυριάκος, Εμμανουήλ, Αλεξίου, Γεωργίου, Ότα, Ποκόνγκ, Γκούρτσας, Μπιλά.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών)
Βοηθοί: Κατσικογιάννης, Χαδήμογλου (Μακεδονίας)
4ος διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις