Μεγάλη νίκη για τον Ρήγα, 1-0 την Κοζάνη

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ρήγας Φεραίος απέναντι στην Κοζάνη στο Δημοτικό Γήπεδο Βελεστίνου. Ο Ρήγας κέρδισε 1-0 την ομάδα της Κοζάνης για την 21η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄Εθνικής, έφτασε τους 37 βαθμούς και πέρασε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Βελεστίνου, πέτυχε ο Βουραζέρης με κοντινή προβολή στο 78΄.

Ο Ρήγας είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος
Ο Ρήγας Φεραίος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Βελεστίνου δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα. Από την άλλη, η ομάδα της Κοζάνης είχε δευτερεύοντα ρόλο στο παιχνίδι, χωρίς να μπορεί να απειλήσει σε κάποια από τις λιγοστές αντεπιθέσεις της.
Μόλις στο 5΄ ο Μπίκας επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ. Έξι λεπτά αργότερα, ίδιο σκηνικό, αλλά αυτή τη φορά το σουτ δοκίμασε ο Τσίπης. Στο 28΄ ο Τσίπης εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή, αλλά ο Σταματόπουλος μπλόκαρε. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους ανήκε στους γηπεδούχους, όπου στο 35΄ σε ένα επικίνδυνο γύρισμα του Ζυγκερίδη, απομάκρυνε τη μπάλα ο Χατζηαθανασίου.
Με γκολ του Βουραζέρη ο Ρήγας κέρδισε την αξιόμαχη Κοζάνη
Στο δεύτερο μέρος η Κοζάνη έγινε πιο επιθετική και προσπάθησε να απειλήσει τον Ρήγα εκτός από τις αντεπιθέσεις και από στημένες φάσεις. Ο Ρήγας Φεραίος όμως ήταν ανώτερος και κατάφερε με ένα τέρμα του Βουραζέρη στο 78′ να φτάσει σε μια πολύτιμη νίκη.
Ο Τσίπης στο 46΄επιχείρησε να κρεμάσει τον Σταματόπουλο από τα 30 μέτρα, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Είκοσι λεπτά αργότερα (65΄), ο Τραυλός εκτέλεσε το φάουλ, αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Στο 70΄ ο Τσίπης δοκίμασε ξανά ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά αυτή τη φορά έδιωξε ο Σταματόπουλος σε κόρνερ. Στο 78΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπαθή, ο Ζενούνι πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Συμεωνίδης έδιωξε αρχικά πάνω στη γραμμή, αλλά στην επαναφορά ο Βουραζέρης με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ (1-0) για την ομάδα του Ρήγα Φεραίου. Η τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού ανήκε στον Ρήγα Φεραίο. Ο Γουτούλης εκτέλεσε το φάουλ, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Σταματόπουλου.

Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Σπαθής, Βουραζέρης, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Τσίπης (80΄ Γουτούλης), Μαλάκος (65΄ Ζενούνι), Μπίκας, Κεμάλι (72΄ Μιχολίτσης)
Κοζάνη (Γιάννης Προβίδας): Σταματόπουλος, Ηλίας, Συμεωνίδης (78΄ Αλιατίδης), Τσικόπουλος, Τραυλός, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος Ι, Χαματάι (61΄ Δούμας), Ζυγκερίδης, Ταφαρλής, Παπαδόπουλος Κ (85΄ Παπαδόπουλος Δ)

Σκόρερ:
Βουραζέρης
Κίτρινες: Ταφαρλής,
Διαιτητής: Λ. Βλιώρας (Λάρισας)
Βοηθοί: Μ. Μάνασης, Ν. Μανούρας (Τρικάλων)
Παρατηρητής: Κ. Σιούτας (Φθιώτιδας)

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις