Ο Ανιέτε ισορρόπησε τη μεσαία γραμμή της Νίκης

Από τη στιγμή που αποδεσμεύτηκε ο Γκολόσεβατς ήταν επιτακτική η ανάγκη να αποκτηθεί ένας παίκτης με οργανωτικές ικανότητες, που θα διέθετε ταχύτητα και επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Τα στοιχεία αυτά οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού της Νίκης τα βρήκαν στο πρόσωπο του Αντόνιο Ανιέτε.

Η επιλογή του Ισπανού μέσου εμπεριέχει ελάχιστο ρίσκο αφού ο ποδοσφαιριστής μόνο άγνωστος δεν είναι σε όσους ασχολούνται με το πρωτάθλημα της Football League και ακόμα περισσότερο στους… …φίλους των δύο βολιώτικων ομάδων.

Ο Ανιέτε είναι ένας ντελικάτος ποδοσφαιριστής με οργανωτικές ικανότητες, χωρίς όμως να του λείπει η ταχύτητα, βασική προϋπόθεση για τους παίκτες της φετινής Νίκης. Έχει την εύκολη μεταβίβαση και αναμένεται να αποτελέσει δίδυμο «φωτιά» με τον συμπατριώτη του, Αλφόνσο Ριβέρα.

Το νέο «10άρι» της Νίκης δεν ήταν επιλογή της τελευταίας στιγμής αφού υπήρξε και στο πρόσφατο παρελθόν κρούση, χωρίς οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία, κάτι που συνέβη την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Οι «κυανόλευκοι» με τις προσθήκες των Ακάσου και Σεϊμάν διαμόρφωσαν έναν σκληροτράχηλο και αδιαπέραστο άξονα, ενώ ο Ανιέτε να φέρνει την κατάλληλη ισορροπία με την ποιότητα και την τεχνική του.

Portiero για το GoalPost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις