«Θα δικαιωθώ.Πρόεδρος έως τότε ο Μώραλης»

Ως απάντηση σε όσους «…περίμεναν να γίνουν αποδεκτές αυτές οι κατηγορίες, για να ικανοποιήσουν τον φθόνο τους» εξέλαβε το βούλευμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που παρουσιάστηκε βέβαιος πως όσες κατηγορίες απέμειναν σε βάρος του θα καταπέσουν. Παράλληλα αποκάλυψε πως μέχρι τότε προτείνει για πρόεδρο της ΠΑΕ τον Γιάννη Μώραλη.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε ομόφωνα τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, απάτη, εκβίαση και ηθική αυτουργία σε έκρηξη, ως απολύτως αβάσιμες και απογύμνωσε, έτσι, όσους περίμεναν να γίνουν αποδεκτές αυτές οι κατηγορίες, για να ικανοποιήσουν τον φθόνο τους.
Την αθωότητά μου και για τις υπόλοιπες κατηγορίες θα αναδείξει η διαδικασία που θα επακολουθήσει, δικαιώνοντάς με απολύτως, επικυρώνοντας την εκφρασμένη γνώμη του Προέδρου του Συμβουλίου.
Μέχρι το τέλος αυτής της διαδικασίας και για τους λίγους μήνες που απομένουν για την πλήρη δικαίωσή μου, προτείνω στο Διοικητικό Συμβούλιο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ο Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννης Μώραλης».
Όσον αφορά το θέμα των μετοχών, δεδομένης και της χθεσινής σχετικής τοποθέτησης του υφυπουργού αθλητισμού κ. Βασιλειάδη περί παράδοσης τους εντός δεκαπενθήμερου, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν αποκάλυψε τις μελλοντικές του κινήσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις