Μάχη σε κορυφή και ουρά στον 1ο όμιλο της Α’ Ε.Π.Σ.Θ

Πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε των ομίλων της Α’ Ε.Π.Σ.Θ. η αγωνία είναι στο κατακόρυφο, καθώς μεγάλη μάχη γίνεται τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά. Στον Α’ όμιλο η Σκιάθος βρίσκεται στην κορυφή με 50 βαθμούς αλλά χωρίς να έχει κάνει το ρεπό της, ενώ την ακολουθεί η Α.Ε. Διμηνίου με 47 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο καθώς αύριο (11/3) φιλοξενείται από τον Σαρακηνό και στόχο έχει το θετικό αποτέλεσμα.

Όσο αφορά την ουρά της βαθμολογίας στον συγκεκριμένο όμιλο, Ν.Α. Νίκης (δεν αγωνίστηκαν) και Ιωλκός έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία, ενώ μεγάλη μάχη γίνεται για το πια ομάδα θα τερματίσει στην 3η θέση από το τέλος, καθώς αυτή μεταφράζεται σε μπαράζ με την αντίστοιχη του Β’ ομίλου, όπερ μεθερμηνευόμενων εστί θα υποβιβαστεί στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας. Εδώ φυσικά υπάρχει μία ιδιομορφία καθώς τα μπαράζ είναι προγραμματισμένα να γίνουν κανονικά, αλλά θα ισχύσει ο υποβιβασμός μόνο σε περίπτωση υποβιβασμού ενός εκ των δύο αντιπροσώπων του Νομού μας από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (σ.σ. Ρήγας Φεραίος – Πύρασος Ν. Αγχιάλου).

Στο γκρουπ των ομάδων που υποχρεούνται να παλέψουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική, ανήκει ο Πανιώνιος που αυτή την στιγμή έχει 20 βαθμούς, δεν έχει κάνει το ρεπό του και έχει να τεθεί αντιμέτωπος με Ιωλκό, Σαρακηνό, Αγ. Παρασκευή και Θησέα (2εντός και 2 εκτός). Ένα βαθμό πάνω από την ομάδα της Ν. Ιωνίας είναι ο Ηρακλής με την ομάδα του Γ. Φασουράκη να παίρνει ξεκούραστα τους τρείς βαθμούς με τους Ν.Α. Νίκης στα χαρτιά (σ.σ. 0-3 α.α.) και επίσης θα τεθεί αντιμέτωπη με Α.Ο. Σκιάθου, Α.Ε. 2002 εντός, ακολουθεί το ρεπό και κλείνει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις φιλοξενώντας τον Σαρακηνό. Ενώ επίσης σε αυτή την κατηγορία τέλος μπορεί αν δεν προσέξει να βρεθεί και η Αγ. Παρασκευή που έχει 24 βαθμούς αλλά και ο Α.Σ Δημητριάς που έχει 25 βαθμούς. Όμως με έναν αέρα τεσσάρων και πέντε βαθμών μπορούν να τελειώσουν πιο γρήγορα την υπόθεση παραμονή από τους «διώκτες» τους.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις