Ο ΟΥΚ Βόλου τίμησε τον Θ. Βλάχο και κορυφαίους αθλητές του

20150308_201129.jpg

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων «Φίλια Γή» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαρτίου η ετήσια συγκέντρωση του ΟΥΚ Βόλου για την κοπή της πίτας και τις βραβεύσεις για το 2014.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΟΥΚ Βόλου κ. Τάσος Μαρινάγης αναφέρθηκε στις επιτυχίες των αθλητών Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης του Σωματείου την περσινή χρονιά και επεσήμανε πόσο δύσκολο είναι πλέον να μιλάμε για…

…επιτυχίες του ερασιτεχνικού αθλητισμού ,λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όλα τα Σωματεία της περιοχής μας.

Συνεχάρη όλους τους αθλητές και τους προπονητές τους για την προσπάθειά τους , με ιδιαίτερη μνεία στους γονείς που συμβάλλουν τα μέγιστα στην προσπάθεια των παιδιών τους αλλά και του Σωματείου, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμο Βόλου για την συνεχιζόμενη στήριξή του στα Ναυταθλητικά Σωματεία της πόλης μας.

Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο της πόλης μας για την στήριξή του καθώς επίσης τους χορηγούς της ομάδας Υδατοσφαίρισης και τους χορηγούς της εξαιρετικής εκδήλωσης.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των κολυμβητών για τις επιτυχίες τους στα Πρωταθλήματα Προαγωνιστικών κατηγοριών

Τριανταφύλλου Γιώργου, Ζαχαράκη Παναγιώτη, Μπέτα Γιάννη, Λαμπριάδη Κων/νου, Λαμπριάδη Γιώργου, Παπαθωμά Θάνου, Παπαϊωάννου Κων/νας, Κουφιδάκη Χρυσάνθης, Δίπλα Κατερίνας, Ράπτη Μαριλίτας, Σπατάρου Άλεξ, Καραγιάννη Αγγελικής, Χαρίση Μαρίας, Χαρίση Οδυσσέα, Προβίδα Πηνελόπης, Στάθη Ιωάννας.

Κατόπιν τιμήθηκαν οι Υδατοσφαιριστές της περσινής τρίτης Λυκείου που κατάφεραν συνδυάζοντας τον αθλητισμό και διάβασμα να εισαχθούν στη Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

  • Κολημήτρας Αλέξανδρος Πολυτεχνείο Μηχανολόγων Μηχανικών ( Βόλου)

  • Παπαβασιλείου Στέργιος Πληροφορικής με εφαρμογές στην Βιοϊατρική (Λαμία)

  • Λάμπης Κων/νος Ηλεκτρονικών Υπολ/στών (Ξάνθη)

  • Δημητρίου Ευθύμης Φυσικής Αγωγής (Σέρρες)

  • Δανιηλίδης Χρήστος Επικοινωνίας , Μέσων και Πολιτισμού (Αθήνα)

  • Μαρτζούχος Άγγελος Οικονομικών Επιστημών (Βόλος)

  • Παπακώστας Μάκης Σχολή Μηχανικών Ναυτικού

  • Αγιώτης Κων/νος Μηχανικός Σχεδίασης Αντικειμένων

  • Στεργίου Γιώργος Γεωπονική Σχολή (Βόλος)

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. με ιδιαίτερη συγκίνηση, τίμησε με ειδική βράβευση τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Υδατοσφαίρισης Θοδωρή Βλάχο για την προσφορά του στην Ελληνική Υδατοσφαίριση. Ο συμπολίτης μας Θοδωρής Βλάχος , φίλος και συμπαίκτης με αρκετά από τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΥΚ Βόλου, μίλησε στους μικρούς αθλητές τονίζοντας τις αξίες του αθλητισμού και παροτρύνοντάς τους να συνεχίσουν την προσπάθειά τους σαν μέλη μιας μεγάλης οικογένειας που δεν θα πάψει ποτέ να είναι δίπλα τους.

Ο Θοδωρής Βλάχος υπήρξε αθλητής του ΝΟΒΑ του Ο.Σ.Φ.Π. με τον οποίο κατέκτησε 5 Πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα Ελλάδος, έπαιξε ακόμα στον Παναθηναϊκό Και στον ΠΑΟΚ ενώ σαν βοηθός προπονητής και προπονητής κατέκτησε με τον Ολυμπιακό 7 Πρωταθλήματα και 7 Κύπελλα Ελλάδος ενώ το 2001 την 2η θέση στο Final Four Champion League στο Ντουμπρόβνικ και το 2002 την 1η θέση στην Βουδαπέστη. Από φέτος δε είναι και Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Αντρών.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΟΥΚ Βόλου ευχήθηκαν σε όλους τους αθλητές υγεία , πρόοδο και πολλές επιτυχίες για το 2015.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις