Συμφωνία Super League-ΕΠΟ για τους διαιτητές!

Κανένα ζήτημα απεργίας των διαιτητών δεν υπάρχει, μιας κι η Superleague τα βρήκε με την ΕΠΟ για το οφειλόμενο ποσό προς αυτούς.

Μάλιστα, σήμερα (17/11) κατατέθηκαν 131.000 ευρώ και από εκεί και πέρα βάσει ενός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος που δόθηκε θα γίνει η αποπληρωμή όλου του ποσού. Το μεγαλύτερος μέρος αυτού θα έχει μπει μέχρι τέλος Δεκεμβρίου και από εκεί και πέρα θα δοθούν τμηματικά μέχρι το Μάρτιο τρεις δόσεις των 60.000 ευρώ.

Σημαντικό, δε, είναι πως από την έναρξη του δεύτερου γύρου η κάθε ΠΑΕ θα πληρώνει τη διαιτησία στο τέλος κάθε μήνα για τα δύο εντός έδρας ματς της, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα δώσει η ΕΠΟ. Οπότε έτσι θα λυθεί το θέμα των οφειλών, μιας και κάθε μήνα υπάρχει η υποχρέωση εξόφλησης.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στο θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου με τη NOVA, θα συσταθεί τετραμελής επιτροπή η οποία το ταχύτερο δυνατόν θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους του συνδρομητικού καναλιού προκειμένου να συζητηθεί το μέλλον των δύο πλευρών από την επόμενη χρονιά.

Η NOVA έχει προτείνει το ποσό των 30.000.000 ευρώ, με τις ομάδες να έχουν ετοιμάσει τη δική τους αντιπρόταση. Η τελική συμφωνία ή όχι θα έχει ξεκαθαρίσει πάντως μέχρι τέλος του μήνα.

Όσον αφορά σε κάποια ζητήματα που έχουν προκύψει με την κεντρική χορηγία (Σουρωτή – Μακεδονία), επίσης, θα υπάρξει σύσταση επιτροπής που θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους του Ιβάν Σαββίδη.

Συμφωνία υπήρξε για την εταιρία που θα επιβλέπει και θα αξιολογεί τα γήπεδα. Το όνομα αυτής είναι «Stri» και πρόκειται για μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία με πιστοποίηση από την FIFA. Αυτή θα έχει στην αρμοδιότητά της την αξιολόγηση, την επιθεώρηση και την αποτύπωση της κατάστασης των αγωνιστικών χώρων της Super League.

Άπαντες συμφώνησαν για την ανακοίνωση της 16ης αγωνιστικής, ενώ επιθυμία είναι μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου να οριστεί το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις