Πρόβλημα στη γάμπα για Κυζιρίδη

Το παιχνίδι με τον Αιγινιακό, το οποίο θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 15/3 στο ΕΑΚ απασχολεί τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν στην 3η προνομιούχο θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Ο Γρηγόρης Κυζιρίδης εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον Τύρναβο, ωστόσο, αντιμετωπίζει ένα…

…μικρό πρόβλημα με τη γάμπα και μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι σε θέση να δώσει το «παρών» στο κυριακάτικο παιχνίδι. Ο νεαρός μέσος υποβλήθηκε με μαγνητική τομογραφία, η οποία ήταν «καθαρή».
Πολύ καλύτερα αισθάνεται ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, ο οποίος συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπεία, με τον πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού να ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα με τη μέση του. Πιστεύεται, πάντως, πως θα είναι σε θέσηνα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Όσον αφορά τον Χερόν Μπεριάν, είναι έτοιμος να επιστρέψει, καθώς ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον δικέφαλο, όταν και αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο, στο παιχνίδι έδρας με τον Πιερικό. Ο Λιβεριανός μεσοεπιθετικός γυμνάζεται κανονικά και θα διεκδικήσει θέση στο βασικό σχήμα στον αγώνα με τον Αιγινιακό.
Σήμερα Τετάρτη η προετοιμασία θα συνεχιστεί με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις