Εντός έδρας επιτυχία για τους Αργοναύτες 2-0 τον Άνθιμο Γαζή

Εντός έδρας επιτυχία για τους Αργοναύτες που επιβλήθηκαν επί του Άνθιμου Γαζή πετυχαίνοντας δύο γκολ λίγο πριν την λήξη του αγώνα. Το πρώτο γκολ στο 84ο λεπτό από τον Βαγγ. Χρ. Ζάρρα με σουτ από το ύψος του πέναλτι ενώ τρία λεπτά αργότερα ο νεαρός Παν. Δημητρίου που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄Ε.Π.Σ.Θ. έκανε το 2-0 κλειδώνοντας την νίκη με σουτ από το ύψος της περιοχής.
Ωστόσο, οι γηπεδούχοι…

…έχασαν κι άλλες ευκαιρίες με κύριους εκφραστές τους Γαρυφάλου, Καράγγελο και Βαγγ. Κ. Ζάρρα. Για τους φιλοξενούμενους στο 54΄ αριστερό σουτ του Τζορβατζή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καλοδήμου και στο 81΄ο Καράγγελος απέκρουσε σουτ του Καρασιώτου πάνω στην γραμμή.
ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ: Καλοδήμος, Καράγγελος, Παν. Δημητρίου, Αλίαζ, Βούλγαρης, Κουφάκης, Καλαμάς, Χρ. Ζάρρας,(67΄Γ. Δημητρίου), Βαγγ. Κ. Ζάρρας(57΄Βαγγ. Χρ. Ζάρρας), Τηγανόπουλος, Γαρυφάλου(76΄Πατσίλης)
ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ(Κουρούπης): Κόλλιας, Πατρώνης, Κωστάκης(62΄Σιδηρόπουλος), Κοτσιαλής, Νικηφοράκης, Λάσκος, Καρασιώτος, Κουρτέσης, Κουτσουνίδης, Τζορβατζής(65΄Μπακόπουλος), Παλάσης(72΄καρούτσος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις