Άλλος Ολυμπιακός Β. με Ελευθερόπουλο

Δύο μήνες έχει κλείσει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου και στο διάστημα αυτό οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο παιχνιδιού τους. Η ομάδα παρουσιάζει σαφώς καλύτερο πρόσωπο, έχει βελτιώσει την εικόνα της και με εξαίρεση το παιχνίδι…

…με τον Ηρακλή (έχασε με 0-1), έχει καταφέρει να κερδίσει τα υπόλοιπα πέντε ματς στο Βόλο, με Εθνικό Γαζώρου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αγρ. Αστέρα, Πιερικό και Λαμία. Παράλληλα, εκτός έδρας έχει χάσει μόνο από τη Ζάκυνθο, σημειώνοντας νίκες κόντρα στην Καλαμαριά, τη Λάρισα, ενώ έμεινε στην ισοπαλία στο παιχνίδι με Τύρναβο. Συνολικός απολογισμός επτά νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού βλέπει τη διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας κι αν κρίνουμε και από την παρουσία του στον αγώνα με τη Λαμία, αρχίζει και επιστρέφει στο γήπεδο, στηρίζοντας με όλες του τις δυνάμεις τους «ερυθρόλευκους».
Την Κυριακή ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αιγινιακό και οι φίλαθλοι της ομάδας θα πρέπει να δώσουν δυναμικό «παρών» στο ΕΑΚ, βοηθώντας τους παίκτες του Ολυμπιακού να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις