Αναβολή στην δίκη Σαββίδη κατά «Γαύρου» λόγω… Κούγια!


Μοιράσου το άρθρο

Για τις 8 Μαρτίου αναβλήθηκε η εκδίκαση του ποινικού μέρους της μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμησης του Ιβάν Σαββίδη κατά του «Γαύρου» διότι ο συνήγορος της εφημερίδας Αλέξης Κούγιας δήλωσε κώλυμα.

Στις 8 Μαρτίου θα εκδικαστεί τελικά το ποινικό μέρος της μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της εφημερίδας «Γαύρος» με πολιτικό ενάγοντα τον Ιβάν Σαββίδη και μάρτυρα κατηγορίας τον Χρυσόστομο Γκαγκάτση, αφού η υπόθεση πήρε αναβολή.

O λόγος της αναβολής έχει το δικό του ενδιαφέρον. Πιο συγκεκριμένα, ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπιση της εφημερίδας «Γαύρος», Αλέξης Κούγιας (εκ των νομικών εκπροσώπων και του ομίλου «Παραπολιτικά») δήλωσε κώλυμα, αφού είχε δίκη την ίδια ώρα στο πενταμελές εφετείο με αποτέλεσμα την αναβολή της δίκης.

Μπορεί η εφημερίδα «Γαύρος» να έβαλε λουκέτο, ωστόσο ακόμα προκύπτουν νομικές ευθύνες κατά φυσικών προσώπων. Ασφαλώς βέβαια εκείνο που θα συζητηθεί, είναι το πρόσωπο που έχει αναλάβει να υπερασπιστεί την εφημερίδα «Γαύρος» σε αυτή την υπόθεση χυδαίων αναφορών κατά του Ιβάν Σαββίδη.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις