«Έχει το πακέτο ο Λημνιός για να ξεχωρίσει ακόμα και στον ΠΑΟΚ…»

Ο Λουκάς Καραδήμος που έζησε από κοντά πέρυσι στον Ατρόμητο την πορεία του Δημήτρη Λημνιού, μίλησε στο SDNA για τις ικανότητες και το πλούσιο ταλέντο του 19χρονου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ.

Tο… φαινόμενο Δημήτρης Λημνιός μας πρωτοσυστήθηκε στον Ατρόμητο. Από τα 16 του κι όλας, πήρε χρόνο συμμετοχής στη Super League και με το “καλημέρα” έδειξε τις ικανότητες και το πλούσιο ταλέντο του.

Το καλοκαίρι, μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ, με στόχο και σκοπό να δείξει την αξία του και να καταφέρει να…γευτεί τίτλους και επιτυχίες!

Ολο αυτό το διάστημα πολλοί μιλούσαν για το ταλέντο του και ο ίδιος με τις εμφανίσεις του, αρχικά στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό και έπειτα με τη Ξάνθη, κατάφερε να αποδείξει σε όλους τον ντόρο που έγινε γύρω από το όνομά του.

Το SDNA συνομίλησε με τον τεχνικό της Προοδευτικής και περυσινό βοηθό του, Γιώργου Κορακάκη, στον Ατρόμητο, Λουκά Καραδήμο.

“Ο Δημήτρης είναι ένα παιδί που έχει εξαιρετικό χαρακτήρα. Είναι ένα ήπιο παιδί που πιστεύει πολύ στον εαυτό του”, είπε αρχικά και συνέχισε: “Το δυνατό του στοιχείο είναι πως έχει θράσος. Ποδοσφαιρικό θράσος που του δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είναι ένα παιδί που μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και στις δύο πλευρές και κυρίως ψάχνει το γκολ. Θα τον δείτε πως όταν χάνει ευκαιρίες στεναχωριέται. Είναι σημαντικό αυτό για έναν παίκτη της ηλικίας και της θέσης του”.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: “Έχει όλο το πακέτο για να ξεχωρίσει ακόμα και στον ΠΑΟΚ. Βέβαια, άλλες οι απαιτήσεις μιας μεγάλης ομάδας και γι’ αυτό θα χρειαστεί ειδική διαχείριση. Ας μη ξεχνάμε πως είναι ένα παιδί, 19 ετών. Εγώ που τον έζησα από κοντά πέρυσι, περίμενα και ήμουν βέβαιος πως θα είναι έτοιμος”.

Σε ερώτηση για το κατά πόσο ο ίδιος είναι έτοιμος να διαχειριστεί όλο αυτό τον “ντόρο” που γίνεται γύρω από το όνομά του, είπε: “Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Είναι πολύ προσγειωμένο παιδί που μένει προσηλωμένος στο στόχο του”.

Κλείνοντας, την κουβέντα με τον Λουκά Καραδήμο, που έζησε και γνωρίζει αρκετά καλά την ιδιοσυγκρασία του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στο κομμάτι των Ελλήνων παικτών που στο παιχνίδι με τη Ξάνθη, ήταν μπροστάρηδες ώστε να έρθει η νίκη για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

“Είναι δεδομένο πως πρέπει να μπουν και να παίζουν οι Ελληνες παίκτες. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ό,τι καλύτερο υπάρχει σε νέους, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και αυτό φάνηκε και στη Ξάνθη. Δυστυχώς και αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα οι ξένοι δεν έχουν την νοοτροπία να καταλάβουν πολλά πράγματα και κυρίως το καθαρό μυαλό να διαχειριστούν τις κρίσεις που ενίοτε υπάρχουν σε μία ομάδα. Οι Ελληνες παίκτες είναι σε καλή κατάσταση το έδειξαν και στη Ξάνθη. Για παράδειγμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην παίζει ο Λημνιός και να παίζει ο Κάμπος; Χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι ξένοι παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά και γενικότερα δεν είναι ικανοί”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις