Στη μάχητου πρωταθλήματος παίδων στο πόλο τρεις ομάδες του Βόλου

Στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος» θα φιλοξενηθούν από σήμερα Παρασκευή έως την Κυριακή οι αγώνες του 9ου ομίλου της α’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Παίδων (γεννηθέντες το 2000 και νεότεροι). Τρεις ομάδες από τον Βόλο θα λάβουν μέρος και συγκεκριμένα οι Ο.Υ.Κ.Β., Νίκη και ΟΕΑ/ΝΑΒ που θα…

…κοντραριστούν με τους εκπροσώπους της Λαμίας, που είναι ο Νηρέας και Ναυταθλητική Ένωση Λαμίας. Θα παίξουν όλοι με όλους και την πρόκριση στην β’ (ημιτελική) φάση θα πάρουν οι δύο πρώτοι του γκρουπ.
Ο Ο.Υ.Κ.Β. έχει δημιουργήσει μία εξαιρετική παράδοση τα τελευταία χρόνια όσον αφορά τις ομάδες των υποδομών του που συνήθως φτάνουν μέχρι τα τελικά των πρωταθλημάτων τους. Όπως είναι λογικό οι άνθρωποί του θέλουν να δουν και τη φετινή ομάδα των Παίδων να προχωρά στη δική της διοργάνωση: «Θέλουμε να κάνουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα των Παίδων. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και ευελπιστούμε ότι αρχικά θα περάσουμε στην ημιτελική φάση. Από κει και πέρα θα δούμε τι θα συμβεί», δήλωσε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Ντόνας.
Την πρόκριση στα ημιτελικά καλοβλέπουν και στη Νίκη με τον προπονητή της Δημήτρη Καραναστάση να τονίζει τα εξής: «Κατ’ αρχάς μας ενδιαφέρει να βγάλουμε στο νερό τη δουλειά που κάναμε τους τελευταίους πέντε μήνες. Όμως μας ενδιαφέρει και η πρόκριση. Θεωρώ ότι μπορούμε να βρεθούμε μέσα στην προνομιούχο δυάδα του ομίλου.
Στον ΟΕΑ/ΝΑΒ δεν έχουν αυτοσκοπό την κατάληξη συγκεκριμένης θέσης. Ο τεχνικός Δημήτρης Κόφφας είπε σχετικά: «Εμείς έχουμε στη σύνθεσή μας αρκετά παιδιά που είναι πιο μικρά ηλικιακά. Θα χαρούμε τη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα και σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε για το καλύτερο».
Το πρόγραμμα
Το πρόγραμμα του 9ου ομίλου στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Παίδων είναι το εξής:
Παρασκευή 13/3
18.00 ΟΕΑ/ΝΑΒ-Νίκη
19.00 Ν.Ε. Λαμίας-Νηρέας Λαμ.
Σάββατο 14/3
09.00 Νηρέας Λαμ.-ΟΕΑ/ΝΑΒ
10.00 Ο.Υ.Κ.Β.-Ν.Ε. Λαμίας
17.00 Νίκη-Νηρέας Λαμ.
18.00 ΟΕΑ/ΝΑΒ-Ο.Υ.Κ.Β.
Κυριακή 15/3
09.00 Ο.Υ.Κ.Β.-Νίκη
10.00 Ν.Ε. Λαμίας-ΟΕΑ/ΝΑΒ
17.00 Νηρέας Λαμ.-Ο.Υ.Κ.Β.
18.00 Νίκη-Ν.Ε. Λαμίας
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις