Το pregame της 22ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΘ

Με το παιχνίδι Θησέας – Α.Ε.Δ. να δεσπόζει αυτό το Σαββατοκύριακο, θα διεξαχθεί η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΘ. Το goalpost.gr αναλύει ένα-ένα τα παιχνίδια ξεχωριστά  καθώς κάθε αγώνας έχει ξεχωριστή σημασία, τέσσερις στροφές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

ΑΓ. Παρασκευή – Α.Σ. Δημητριάς(14/3 15:30) : Με το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ανοίξει η αυλαία στον Α’ όμιλο το Σάββατο, παιχνίδι που σίγουρα και οι δύο ομάδες χρειάζονται βαθμούς για να τελειώνουν με την υπόθεση παραμονής, καθώς η ομάδα της Αγ. Παρασκευής έχει 24 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Δημητριάς 25 και σίγουρα θέλουν να επωφεληθούν το ρεπό του Πανιωνίου(είναι στην θέση των μπαράζ με 20 βαθμούς)και να κάνουν ακόμη πιο εύκολο το έργο τους.

Σαρακηνός – Μαγνησιακός (14/3 15:30) : Να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα θέλει η ομάδα του Σαρακηνού μετά και την εντός έδρας νίκη μεσοβδόμαδα κόντρα στην Α.Ε.Δ., με τον Θανάση Ψαρόμπα να στερείτε σίγουρα τις υπηρεσίες του Καραπλιάγκου που αποβλήθηκε στον ματς με την Α.Ε.Δ, ενώ από την άλλη η ομάδα του Β. Πανόπουλου είναι από τις πλέον υπολογίσιμες ομάδες(διανύει πορεία πρωταθλητισμού στο 2ο μισό) και σίγουρα δεν πρέπει να υποτιμηθεί, ενώ σίγουρα όσον αφορά το βαθμολογικό κίνητρο είναι μάλλον αδιάφορο καθώς έτεροι δεν διεκδικούν κάτι.  

Θησέας- Α.Ε.Δ.(15/3 11:00) : Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξουν αμφότερες οι δύο ομάδες, με τον μεν Θησέα να θέλει να αφήσει πίσω του την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Δημητριάς, την δε Α.Ε.Δ. να ψάχνει απεγνωσμένα βαθμό ή βαθμούς μετά την εκτός έδρας ήττα μεσοβδόμαδα (1-0) με τον Σαρακηνό πράγμα το οποίο μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σε μία έδρα όπως του Θησέα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται, να το παρακολουθήσει πολύς κόσμος, ενώ ο χαρακτηρισμός «τελικός» είναι ο πλέον κατάλληλος όσο αφορά την πλευρά της Α.Ε. Διμηνίου.

Α.Ο. Σκιάθος – Α.Ε. 2002 (15/3 13:00) : Να επωφεληθούν για ακόμη μια φορά τον παράγοντα έδρα θέλουν οι «νησιώτες», έτσι ώστε να πάρουν εύκολα ή δύσκολα το τρίποντο απέναντι στην Α.Ε. 2002 που θα τους διατηρήσει στην κορυφή και στο +3 από την Α.Ε.Δ.. Η ομάδα από το νησί του Παπαδιαμάντη δεν έχει κάνει ακόμη το ρεπό της και σίγουρα όσο πλησιάζει στο φινάλε η φετινή σεζόν, τα πράγματα γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα καθώς το άγχος, αλλά και η κούραση όλης της χρονιάς παίζουν σημαντικό ρόλο. Ενώ τέλος η Α.Ε. είναι μια ομάδα που πρέπει να υπολογίζεται καθώς σίγουρα σε ματς όπως αυτό θα παίξει δίχως άγχος.

Ιωλκός – Άρης Μελισσατίκων (15/3 15:30) : Ένα θαύμα επιζητούν πλέον στην ομάδα της Ιωλκού για το θέμα της παραμονής πράγμα το οποίο χαρακτηρίζεται απίθανο, ενώ σίγουρα θέλουν να ξεχάσουν το 8-0 της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Α.Ε.Δ. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Άρη για άλλη μια αγωνιστική σεζόν έκανε το καθήκον της, «καθαρίζοντας» την παραμονή και το μόνο που περιμένει είναι να δει που θα τερματίσει.

Ν.Α. Νίκης – Ηρακλής Βόλου 0-3 α.α. : Ξεκούραστα θα πάρει τους τρείς βαθμούς ο Ηρακλής αυτή την αγωνιστική στα χαρτιά, φθάνοντας έτσι τους 24 βαθμούς και ανοίγοντας την ψαλίδα από την θέση των μπαράζ.

 

Ρεπό : Πανιώνιος

 

Επιμέλεια: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις