Νίκη και πρωτιά στη Λαμία… για τους παίδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας

Σπουδαία νίκη για την Μικτή ομάδα  Παίδων της ΕΠΣ Θεσσαλίας, η οποία αγωνιζόμενη στη Λαμία κατάφερε να νικήσει την ομάδα της Ένωσης Φθιώτιδας  με 2-1, να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, που θα σημάνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι “μικροί” του Αντώνη Μάνδαλου ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, οπότε και σκόραραν δύο φορές,  ενώ είχαν τις ευκαιρίες να διευρύνουν ακόμη περισσότερο το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός κι  επήλθε άγχος, όταν οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2.  Επί της ουσίας, όμως, οι παίδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας δεν κινδύνευσαν σχεδόν καθόλου και τελικά κατέκτησαν μία δίκαιη νίκη.

Το 0-1 έκανε  στο 21’ ο Καλόγηρος με σουτ έξω από την περιοχή και το 0-2 έγινε λίγο αργότερα (27’) με  κεφαλιά του Τζιάνη, μετά από κόρνερ του Ζαρίφη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν 1-2, στο 61ο λεπτό.

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΘ: Πουλιάνας, Μπαϊράμης, Κουτούπης, Κουτσιμπάνας, Χολέβας, Κωστούλας, ΤΖιάνης, Τζαφλέρης, Κολώνιας, Καλόγηρος, Ζαρίφης

Έπαιξαν επίσης Αδάμος, Μακρής, Μπουμπούκης, Νέμτσας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις