Οι Νέοι της ΕΠΣΘ διατήρησαν το απόλυτο νικών και στη Λαμία

Την τέταρτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχαν οι Νέοι της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, που αντιμετώπισαν στη Λαμία στο αθλητικό κέντρο Φραντζή, την αντίστοιχη ομάδα Νέων της Ένωσης Φθιώτιδας, με σκορ 2-3.

Οι Νέοι της ΕΠΣΘ πήραν το νικηφόρο αποτέλεσμα πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, καθώς προηγήθηκαν με 0-2, ισοφαρίστηκαν, αλλά ο τρόπος που αγωνίζονταν έδειχνε ότι εκείνοι θα είναι οι τελικοί νικητές της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Αντώνη Μάνδαλου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι κι ευτύχησαν με πλασέ του Κατσαγεωργίου, μέσα από την περιοχή, ν’ ανοίξουν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ στο 21’ από κόρνερ του Κατσαγεωργίου και κεφαλιά του Κανούτα έγινε το 0-2.

Στο 35’ με σουτ του Γραβάνη  έξω από την περιοχή, μείωσαν οι γηπεδούχοι σε 1-2,  πετυχαίνοντας ένα γκολ που έχει και δόση τύχης, αφού ο ήλιος τύφλωσε τον τερματοφύλακα της ομάδας του Βόλου, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει σωστά.

Στο 60ο λεπτό είχαμε την ισοφάριση με τον Τσεκούρα για τους γηπεδούχους, από σέντρα που έγινε από πλάγια και πλασέ μέσα από την περιοχή.

Όμως οι Νέοι της ΕΠΣ Θεσσαλίας δεν πανικοβλήθηκαν, συνέχισαν να γυρίζουν σωστά την μπάλα όπως έκαναν με συντριπτική υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του ματς και δέκα λεπτά αργότερα, με ψηλοκρεμαστό σουτ του Κανούτα από τα 30 μέτρα, πρόσθεσαν ακόμη ένα “τρίποντο” στη φετινή συγκομιδή τους,  διατηρώντας το απόλυτο νικών.

ΝΕΟΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Γραβάνης, Καυκιάς, Κατσιούλας, Σταθόπουλος, Γεωργούσης, Τρούμπουλος, Λ. Τσεκούρας,  Παπανδρέου, Γραβάνης, Αρβανίτης, Κωστόπουλος

ΝΕΟΙ ΕΠΣΘ: Διαμαντόπουλος, Μπόλης, Μπούργος, Τσίλογλου, Δοδοντζίδης, Κανούτας,  Ματθαίου (88’ Κότογλου), Μεγαγιάννης, Τάρε (85’ Παντελίδης), Τιμπλαλέξης (60′ Ακριβόπουλος, 80′ λ. τρ. Φραγκούλης), Κατσαγεωργίου

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις