Φουλ για τρεις μεταγραφές ο ΠΑΟΚ


Μοιράσου το άρθρο

Συζήτηση για αλλαγές στο ρόστερ ενόψει Ιανουαρίου έγινε χθες (6/12) στην Τούμπα ανάμεσα στον Γιώργο Σαββίδη, τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Λούμπος Μίχελ και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι τρεις άντρες ανέλυσαν διεξοδικά όλα τα δεδομένα για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας

και έβγαλαν συμπεράσματα για το τι πρόκειται να γίνει τον Ιανουάριο.
Καταρχάς, επισημάνθηκε η ανάγκη για αποφόρτιση του ρόστερ, η οποία θα επιδιωχθεί με δανεισμούς, πωλήσεις και λύσεις ανενεργών συμβολαίων (για παράδειγμα ο Μπρκιτς), κάτι που είναι αναγκαίο και λόγω του Financial Fair Play.
Από εκεί και πέρα, έγινε συζήτηση για την ενίσχυση της ομάδας. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται αριστερό μπακ, στόπερ και επιθετικό. Οι κινήσεις ενίσχυσης μπορούν να γίνουν είτε με επιστροφές δανεικών (για παράδειγμα του Γιαννούλη από τον Ατρόμητο), είτε με μεταγραφές.

Τα δύο σενάρια για επιθετικό
Ειδικά, στην περίπτωση του επιθετικού υπάρχουν δύο σενάρια. Της απόκτησης ποδοσφαιριστή με σχετικά μικρό κόστος ή μίας μεγάλης μεταγραφής, αν προχωρήσει η πώληση του Πρίγιοβιτς, για την οποία υπάρχει κινητικότητα, προς το παρόν, όμως, όχι ακόμη πρόταση.
Αν αυτή βρεθεί σε ποσό κοντά στα 8 εκατ. ευρώ, τότε θα συζητηθεί σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Μπεργκ. Βέβαια, έχει σημασία και πόσο χρήματα μπορεί να πάρει από την πώληση Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ, όπως συνολικά τα οικονομικά δεδομένα στην περίπτωση του Σουηδού, ο οποίος έχει διετές συμβόλαιο ύψους 3,2 εκατ. ευρώ ετησίως με την Αλ Αϊν. Προς το παρόν, πάντως, δεν υφίσταται θέμα, παρά μόνο σκέψεις με “εάν και εφόσον”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις