Σημαντικός αγώνας με Λαμία για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΣ Βόλου

Σημαντικό αγώνα στη τρίχρονη ιστορία της δίνει την Κυριακή 15/3 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. Βόλου με αντίπαλο τον Α.Ο. Λαμίας στο «Βάκης Παρασκευόπουλος» στις 19.00 για την πρώτη αγωνιστική του ειδικού ομίλου ανόδου στη β φάση της ΕΣΠΕΚΕΛ. Σε αυτό το τουρνουά οι δύο πρώτες ομάδες από…

….τις έξι θα αγωνιστούν σε ένα γύρο, όλοι μεταξύ τους. Οι άλλες ομάδες είναι οι ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ, ΣΠΑ Καρδίτσας, Α.Ο.ΤΥΡΝΑΒΟΥ, Φ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ.

Νίκη των κορασίδων επί της Νίκης Β.
Την 4η νίκη τους πέτυχαν οι κορασίδες του Γ.Σ. Βόλου για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου, επικρατώντας με 3-2 σετ της Νίκης Βόλου. Το προπονητικό δίδυμο έδωσε χρόνο συμμετοχής στις κεντρικές Γιαλίδη, Γιαμάκου,την λίμπερο Οικονόμου και την παγκορασίδα πασαδόρο Ζήκου και γύρισε τον αγώνα χρησιμοποιώντας ως κεντρικό την έμπειρη Τζαμτζή στο 4ο σετ που είχει παίξει ακραία και διαγώνιος και σε πολύ καλή μέρα την ακραία Κωστή, την πασαδόρο Γιόλα, τη διαγώνιο Σίμου, τη λίμπερο Βουζαξάκη και την κεντρική Μακρή.
Τα σετ: 23-25,26-24,25-16,17-25,9-15
Γ.Σ. Βόλου (Γιόλας Απ.-Ζήκος Γιαν.),Κωστή, Τσελεπή, Γιόλα, Μήτα, Ταζαμτζή, Σίμου, Γιαμάκου, Γιαλίδη Βουζαξάκη (L) , Οικονόμου(L)και οι παγκορασίδες Μακρή, Ζήκου
Στα άλλα ματς Νίκη Βόλου-Φιλαθλητικός Λάρισας Β 3-1, Αλμυρός -Αργώ Βόλου 2-3, Αργώ Βόλου-Αλμυρός 0-3.Ε.Α-ΑΡΓΩ Β. Λάρισας-Αργώ Βόλου 0-3.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις