Ισόπαλοι 2-2 με Λαμία οι Νέοι του Ολυμπιακού σε παιχνίδι γκραν γκινιόλ

Σ’ ένα παιχνίδι γκραν γκινιόλ Ολυμπιακός Βόλου και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης για το πρωτάθλημα Κ19 της Football League και για τον 4ο όμιλο. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο να χάνουν με 0-2, ωστόσο, κατάφεραν στο τελευταίο δεκάλεπτο να πετύχουν δύο γκολ, να ισοφαρίσουν σε 2-2, ενώ…

…στο τέλος έχασαν τρεις ευκαιρίες να κάνουν την ολική ανατροπή στο ματς.
Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος της Λαμίας στο πρώτο ημίχρονο διάστημα όπου το βολιώτικο συγκρότημα έχασε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Η πρώτη στο 18′ με τον Αλαμάνη, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Πανέτσο δίχως να καταφέρει να τον νικήσει, ενώ ο Αραπίτσας στο 28′ έχασε νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Η τρίτη καλή στιγμή στο ματς για τους «ερυθρόλευκους» ήταν στο 35′, με τον Αλαμάνη να χάνει νέα μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πλήρωσε δύο παιδαριώδη λάθη στην άμυνα, με αποτέλεσμα η Λαμία να πετύχει δύο γκολ στο 65′ και στο 73′ και να προηγηθεί με 0-2. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός αντέδρασε και αφού πρώτα στο 74′ σουτ του Αλαμάνη σταμάτησε στο δοκάρι, στο 84′ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2. Σκόρερ ο Στέλιος Αλεξανδρής με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή στέλνοντας τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Στο 88′ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι, όταν σε σουτ του Αλαμάνη η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Αλεξανδρής, γράφοντας το 2-2.
Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Ντινόπουλος στο 90′ έχασε ευκαιρία για τον 3-2,με τον τερματοφύλακα της Λαμίας να πέφτει στη γωνία του και να μπλοκάρει τη μπάλα, ενώ στο 91′ οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν νέα ευκαιρία με τον Αραπίτσα. Στο 94′ σε παράλληλη σέντρα μέσα στη περιοχή, τόσο ο Παγώνης, όσο και ο Αλαμάνης δεν μπόρεσαν να βρουν τη μπάλα και να τη στείλουν στα δίχτυα, για να μείνει έτσι το 2-2.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξανθάς, Καψιώτης (46′ Χασιώτης), Δημητριάδης, Βλαχόπουλος, Κεσίδης, Γκίνης (60′ Ντόντος, 84′ Μπέικος), Μπούσι, Αραπίτσας, Αλαμάνης, Αλεξανδρής, Ντινόπουλος.
ΛΑΜΙΑ: Πανέτσος, Σιταράς, Τσάκαλος, Αντωνίου, Μόσχος, Στόγια, Κηρολίβανος, Κασούμης, Νασιακόπουλος, Παπαευθυμίου, Καπελάρης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις