Στην δεύτερη θέση η Δάφνη 0-3 τον Τοξότη

Με τρία γκολ η Δάφνη απέδρασε από την έδρα του Τοξότη κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς την Α΄ ΕΠΣΘ.
Γκολ από τα αποδυτήρια για τους φιλοξενούμενους, αφού στο πρώτο κιόλας λεπτό ο Τσένα σούταρε από το ύψος της περιοχής η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Αϊδίνη και κατέληξε στα δίχτυα. Οι πράσινοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 8΄με τον ίδιο σκόρερ. Ο Παπαστεργίου σούταρε έξω από την περιοχή ο τερματοφύλακας απέκρουσε και στην επαναφορά ο Τσένα, ο επανομαζόμενος και Λέτο ανέβασε τον δείκτη του σκορ. Το 0-3 έγινε όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ευαγγελού έξω από την περιοχή ο Παπαδόπουλος εκμεταλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του πορτιέρο του Τοξότη και με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα των Αγίων Αναργύρων…

…ήταν πολύ καλύτερη έχοντας χάσει και άλλες ευκαιρίες με τους Δεμίρη, Τσάτσο, Τσένα, Παπαδόπουλο, Παπαστεργίου και Ευαγγελό για να διευρύνει το σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παπαδόπουλος είχε και δοκάρι.
Οι γηπεδούχοι πίεζαν κυρίως με τον Kλόντιαν Τσένα, τον αδερφό του σκόρερ των φιλοξενούμενων.
ΤΟΞΟΤΗΣ(Χρυσοχού): Αϊδίνης, Σιαμουρδάνης(27΄Μάρκο), Παπούλιας, Α. Βέτσικας, Ζαχαριάς, Τσιατσιάνης, Γ. Βέτσικας, Πολύζος, Λένα(83΄Τσιωγιούρας), Μαρέδης(30΄Πελεκούδας)
ΔΑΦΝΗ(Σταμπουλής): Χατζηβασιλείου, Χιώτης, Λούκας, Φιλοσόγλου(83΄Αν. Βλιώρας), Τσάτσος, Παπαστεργίου, Τσένα(79΄Παπανίκος), Γιούργας, Δεμίρης, Ευαγγελός(79΄Αγγ. Βλιώρας), Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις