Με το διπλό έφυγε η Δημητριάδα από την έδρα της Αγίας Παρασκευής

Η Αγ. Παρασκευή αν και προηγήθηκε με 1-0 στο α’ ημίχρονο, δεν κατάφερε τελικά να κρατήσει το θετικό αποτέλεσμα ως το τέλος της αναμέτρηση και δίκαια ηττήθηκε από την Δημητριάδα με σκορ 1-2.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 23′, μετά από πολύ ωραία κίνηση του Σταματίου που έκανε την σέντρα από αριστερά, με τον επερχόμενο Στ. Μαλακασιώτη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με όμορφο πλάσε.
Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, η ομάδα της Δημητριάδας…

…κατάφερε να ισοφαρίσει πολύ γρήγορα σε 1-1 συγκεκριμένα στο 49′ με τον Τφίλη κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να εκνευριστούν και να χάσουν τα πατήματά τους. Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας άριστα τις αντεπιθέσεις ως το 60′, έχασαν δυο ακόμα κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθούν.
Ωστόσο, η Αγ. Παρασκευή όσο περνούσε η ώρα προσπαθούσε να επιβάλει το ρυθμό της και στο 69′ χάθηκε η ευκαιρία του αγώνα, όταν από σέντρα που έγινε από τα δεξιά, ο Σταματίου βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως το δυνατό σουτ που έκανε τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, χωρίς όμως να κάνουν την κλασική ευκαιρία κι όταν στο 87′ οι παίκτες της Δημητριάδας έκαναν μια ακόμα εξαιρετική αντεπίθεση, εκμεταλλευόμενοι τα αμυντικά κενά των αντιπάλων τους, σημείωσαν το 1-2 με τον Κ. Καρακώστα, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(Μαλακασιώτης): Μπράνος, Βαντεχούι, Παντελόγλου, Π. Μαγγασιανός (82′ Αγραφιώτης), Ν. Μαγγασιανός, Μουλιός, Ζάχαρης, Σταματίου, Σαμαράς (67′ Μαρμαρινός), Στ. Μαλακασιώτης, Βούκουτος (58′ Χαρίσης)
ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ(Βαταμίδης): Γ. Ζαρίφης, Τσακίρης, Δημουλάς (70′ Μελέτης), Μπάφας, Β. Ζαρίφης, Στ. Καρακώστας, Θ. Καρακώστας, Κ. Καρακώστας, Ταφίλης, Πετρόπουλος, Μουσαμπελίου (89′ Σαμπάνης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις