Γκολ, θέαμα και νεύρα στο Παγασητικός – Κένταυρος 6:4 (photos)

Δέκα γκολ, τέσσερα δοκάρια, ένταση και πάθος πρόσφερε στους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που έδωσαν το παρών το Olimpico Sport Club, ο αγώνας μεταξύ του Παγασητικού με τον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου. Τελικό σκορ 6-4 με νικητή τον Παγασητικό.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν παράσταση για έναν ρόλο καθώς η ομάδα οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν με σκορ 5-0 μόλις στο 30ο λεπτό χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Θεοδώρου (7′), Μπ. Δημόπουλος (10′, 17′), Στ. Δημόπουλος (25′) και Σίμος (30′). Η ομάδα του Πηλίου μείωσε στο 40ο λεπτό με τέρμα που σημείωσε ο Μπογδανίδης.

Ο Παγασητικός πιστεύοντας πως το ματς είχε τελειώσει, κατέβασε στροφές δίνοντας την ευκαιρία στον Κένταυρο να σημειώσει τρία τέρματα και να μειώσει την έκταση της ήττας. Ο Μπογδανίδης στο 52′ αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και με λόμπα σχεδόν από τη μεσαία γραμμή έκανε το 5-2. Ο Νιτσάι στο 68′ έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι μειώνοντας ακόμη περισσότερο σε 5-3. Το γκολ του Κενταύρου έφερε την αντίδραση για τον Παγασητικό κλειδώνοντας τη νίκη με τέρμα που σημείωσε ο Μπάμπης Δημόπουλος. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με τον Πανάρετο διαμόρφωσαν το τελικό 6-4 στο 80′.

Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης προέκυψε η φάση που ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Παγασητικού. Η διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Μπασδέκη θεώρησε «θέατρο» τη βουτιά του Θεοδώρου σε μαρκάρισμα αντιπάλου λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να του δείξει την κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν η δεύτερη. Η αποβολή του παίκτη των γηπεδούχων σημαίνει και την απουσία του από το ματς «κατηγορία» με τον Πηλέα κάτι που προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών, ποδοσφαιριστών, προπονητών και παραγόντων του Παγασητικού.

Συνθέσεις:

Παγασητικός: Πατρίκιος, Δώσσας, Καράνταγλης, Καρανικολάου, Μπερτζέμης, Περατζάκης, Σίμος (46′ Γιαννακόπουλος), Λάιος (23′ λ.τρ. Κατσαρός), Στ. Δημόπουλος (46′ Δημητρόπουλος), Μπ. Δημόπουλος, Θεοδώρου.

Κένταυρος: Πότσκα, Πανάρετος, Τζήκας, Χουχονίκος (46′ Ντουντουρής), Νεγιάννης, Βαρσαμάς, Νιτσάι, Ανδρέου, Παπαδημητρίου (55′ Φώτης), Μπογδανίδης, Τσατσάνης (70′ Εκταρίδης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις