Όλοι θέλουν να νικήσουν τον πρωταθλητή

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει πολλή εμπειρία για να γνωρίζει πως για τον Ολυμπιακό προέχουν τα ματς των play offs με τον Άρη και όχι το Final Four επισημαίνοντας πως η ομάδα του έχει δύσκολη δουλειά στην υπεράσπιση των κεκτημένων.

«Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στην κορυφή, αλλά πιο δύσκολο να μείνεις εκεί γιατί όλοι θέλουν να νικήσουν τον πρωταθλητή. Εμείς έχουμε βρεθεί και στις δύο πλευρές και ξέρουμε πώς είναι. Οι προπονητές μας έχουν προετοιμάσει την ομάδα πολύ καλά. Ό,τι έγινε στην Ευρώπη έγινε. Ο Άρης είναι πολύ καλή κι επικίνδυνη ομάδα. Εύχομαι να γίνουν πολύ καλά παιχνίδια σε γεμάτα γήπεδα και με κόσμια παρουσία των φιλάθλων. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά κι έχουμε αλλάξει το τσιπάκι», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων».
Ερωτηθείς αν του φάνηκε παράξενο που μετά από τόσα χρόνια δεν έχει απέναντί του σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου τον Δημήτρη Διαμαντίδη, απάντησε: «Είναι λίγο παράξενο, αλλά έτσι είναι η ζωή. Όλα κάποτε θα αλλάξουν εδώ πέρα. Υγεία να έχουμε κι όλα καλά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις