Ο Θησέας ανάγκασε το Διμήνι σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα 2-1

Με νίκη συνοδεύτηκε η επιστροφή της ομάδας της Αγριάς στη φυσική της έδρα, μετά από έναν χρόνο. Αφού ανάγκασε την ΑΕ Διμηνίου στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της. Ενώ οι φίλοι της ομάδας της επιφύλασσαν και μία έκπληξη. Ο κόσμος τοποθέτησε πυρσούς κατά μήκος της εξέδρας και κατά την είσοδο της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο τους άναψαν δημιουργώντας μία διαφορετική ατμόσφαιρα…

Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο με τις δύο ομάδες να μην πετυχαίνουν γκολ και τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι πριν την εκπνοή του ημιχρόνου.

Ο Θησέας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο προσπάθησε να επιβληθεί και κατάφερε να φτάσει κοντά στο γκολ στο 12΄με τον Χάνο να κάνει ένα γυριστό σουτ το οποίο απέκρουσε στο ”παραθυράκι” ο Κοντογιάννης. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές μετά το 20ο λεπτό και στο 32΄ο Σατελιάν έκλεψε την μπάλα στην περιοχή του κέντρου πλάσαρε στον Φαρασόπουλο ο οποίος με τη σειρά του σούταρε προς το τέρμα με τον Κουτσιρίμπα να αποκρούσει σε κόρνερ. Ενώ οι γηπεδούχοι στο 44΄ απείλησαν με τον Χάνο που βρέθηκε στην μικρή περιοχή πλάσαρε και ο Κοντογιάννης μπλόκαρε. Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου ο Μοράλες έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ υπέρ του Διμηνίου. Βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι σούταρε με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Κουτσιρίμπα και στην επαναφορά διαγώνιο σουτ του ίδιου παίκτη πέρασε δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι.

Τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και χαμένο πέναλτι για τον Θησέα.

Στην επανάληψη, ο Χάνος απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αφού ο Κατσιώτης ανετράπη στην περιοχή από τον Αναστασίου και ο Θεοχάρης έδωσε την εσχάτη των ποινών. Ο Χάνος έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα αλλά την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι του Κοντογιάννη στο 54΄. Ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης σούταρε μέσα από την μικρή περιοχή στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στο 64ο λεπτό ο Θησέας έφτασε στο γκολ. Ο Λιάρος έκλεψε την μπάλα στην γραμμή του κέντρου, έβγαλε την κάθετη πάσα στον Κατσιώτη και ο δεύτερος χωρίς καμία σκέψη έστειλε την μπάλα στο ”παραθυράκι” του Κοντογιάννη γράφοντας το 1-0. Ενώ, δέκα λεπτά αργότερα ο Αποστολίδης έφερε στα ίσα το παιχνίδι, με ωραίο πλάγιο σουτ από τα δεξιά αιφνιδιάζοντας τον Κουτσιρίμπα.
Στο 80΄ ο Κόκκας πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έβγαλε την κάθετη πάσα στον Κατσιώτη που βρισκόταν μέσα στην περιοχή, ο Κοντογιάννης βγήκε να κλέψει την μπάλα όμως ο σκόρερ του πρώτου γκολ έσπασε με το αριστερό στον Βαλωτή, ο οποίος με αριστερό πλασέ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 στο 84΄.

ΘΗΣΕΑΣ(Οικονόμου): Κουτσιρίμπας, Σιδηρόπουλος, Φασούλας, Ελευθερίου, Σούδης, Κατσιώτης(90΄Οικονόμου), Μούτος, Χάνος(80΄Κόκκας), Βαλωτής, Λιάρος, Ισά(86΄Παπαϊωάνου)
ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ(Παπαστεργίου): Κοντογιάννης, Ζάγκας, Αναστασίου, Μοράλες, Βητόπουλος, Αποστολίδης, Τσεκούρας(54΄Σαμαράς), Φαρασόπουλος, Σατελιάν, Τσουκάλης, Αξιώτης(64΄Τανάγιας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις