Για την τρίτη σερί νίκη ο Ρήγας Φεραίος κόντρα στο Μακροχώρι (pregame)

Στο Μακροχώρι θα αγωνιστεί σήμερα (Κυριακή, 15/3, 15.00) ο Ρήγας Φεραίος με αντίπαλο την τοπική ομάδα της Ένωσης Αποστόλου Παύλου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου για την 22η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Κάτι ανάλογο με το παιχνίδι του πρώτου γύρου…

…θέλει να πετύχει ο Ρήγας Φεραίος, αφού είχε κερδίσει την Ένωση Αποστόλου Παύλου στην έδρα του με το εμφατικό 4-0. Με νίκη στο σημερινό αγώνα, ο Ρήγας Φεραίος, θα αναρριχηθεί κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, αλλά θα διευρύνει και το σερί των συνεχόμενων νικών του σε 3.
Η ομάδα του Ρήγα Φεραίου: Μετά το πέρασμα 21 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, ο Ρήγας Φεραίος βρίσκεται στην 6η θέση, έχοντας 10 νίκες, 7 ισοπαλίες και 4 ήττες. Τα τέρματα που έχει πετύχει ο Ρήγας είναι 33, ενώ αυτά που έχει δεχθεί φτάνουν μόλις τα 11. Η ομάδα του Βελεστίνου προέρχεται από ένα σερί δύο συνεχόμενων νικών, ενώ παραμένει αήττητη μέχρι στιγμής στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Η τελευταία ήττα που σημείωσε ο Ρήγας Φεραίος ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Θεσπρωτό (2-1) για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η γηπεδούχος ομάδα (Ένωση Αποστόλου Παύλου): Σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος, η ομάδα του Μακροχωρίου, βρίσκεται στην 14η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 17 ήττες. Τα τέρματα που έχει πετύχει η Ένωση Αποστόλου Παύλου είναι 15, ενώ αυτά που έχει δεχθεί φτάνουν τα 53. Η ομάδα του Μακροχωρίου προέρχεται από ένα σερί 7 συνεχόμενων ηττών, ενώ η μοναδική νίκη που πέτυχε στο φετινό πρωτάθλημα, ήταν στον εκτός έδρας αγώνα με τα Λευκάδια Νάουσας με σκορ 0-3 (άνευ αγώνος) για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Χωρίς Τσίπη η αποστολή του Ρήγα στο Μακροχώρι: Εκτός από τον Γιώργο Τσίπη, ο οποίος δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω της στρατιωτικής του θητείας, την αποστολή του Ρήγα Φεραίου για το παιχνίδι με την Ένωση Αποστόλου Παύλου αποτελούν οι εξής 20 παίκτες: Αποστόλης Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Κωνσταντίνος Γουτούλης, Παναγιώτης Γούτσιος, Νίκος Βουραζέρης, Γιώργος Ναουμίδης, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Μπλούχος, Γιώργος Αλεξίου, Γιώργος Χατζής, Κώστας Ζενούνι, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Ζήσης Μαλάκος, Ρολάν Κεμάλι, Δημήτρης Ρηγίνος, Αλέξανδρος Σιώμος, Γιώργος Μιχολίτσης και Χάρης Μπίκας.
Η διαιτησία του αγώνα: Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ως διαιτητή της αναμέτρησης έχει οριστεί ο κ. Ιωάννης Χανίδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους κυρίους Γεώργιο Παπαναστασίου και Αργύριο Νταβέλα, οι οποίοι επίσης ανήκουν στην Ένωση Μακεδονίας. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Δαμιανός Καρακελίδης από την ΕΠΣ Πέλλας.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις