«Να πατήσουμε γερά στο πρωτάθλημα»

Ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στο goalpost.gr, ο Λάμπρος Πρέκας μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την ΑΕΛ. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου τόνισε πως υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης και στόχος είναι οι παίκτες να δίνουν το 100% σε κάθε αγώνα και στο μέσο του πρωταθλήματος θα φανεί τι μπορεί να διεκδικήσει η ομάδα.

Αναλυτικα οι δηλώσεις του Λάμπρου Πρέκα στο goalpost.gr:

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, για το χρονικό διάστημα που βρισκόμαστε. Τα κορμιά μας είναι αρκετά βαριά καθώς έχουμε δουλέψει πολύ στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Βγάλαμε αυτοματισμούς, βγάλαμε αιφνιδιασμούς, βελτιώσαμε αρκετά την άμυνά μας στο δεύτερο ημίχρονο. Τα καλάθια που δεχθήκαμε προέρχονταν από βολές και απερισκεψίες, λάθη από τους πιο νεαρούς παίκτες  όμως μερικές φορές είναι καταστάσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Δυστυχώς είχαμε την ατυχία, κι αυτό είναι που με στενοχώρησε σήμερα, να έχουμε δύο τραυματισμούς. Του Γεωργίου και του Τοκατλίδη δυο περιφερειακών που είναι για εμάς πάρα πολύ σημαντικοί. Έχουμε και τον Καφάση που είναι σε ανάρρωση με το χέρι του που είχε κάταγμα, αλλά θα παλέψουμε με τα παιδιά που έχουμε στο γήπεδο».

«Πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσουμε το κομμάτι των βολών»

«Είμαι ευχαριστημένος. Η ομάδα έδειξε ψυχή, έδειξε πάθος, τρέξαμε σε αρκετά χρονικά διαστήματα. Πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσουμε το κομμάτι των βολών. Είχαμε απέναντί μας μια ομάδα που σούταρε βολές γύρω στο 90% κι εμείς σουτάραμε στο 50%. Είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε σιγά σιγά. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά με λυπεί το γεγονός ότι για ένα χρονικό διάστημα θα χάσουμε δυο παιδιά. Συνεχίζουμε».

«Ο στόχος είναι να πατήσουμε γερά στο πρωτάθλημα»

«Εμείς αυτό που έχουμε πει στον κόσμο είναι ότι κάθε Κυριακή θα δίνουμε ότι έχουμε από τις δυνάμεις μας. Δεν παίζουμε μόνοι μας υπάρχει κι ο αντίπαλος. Να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι θα δίνουμε το 100% στο γήπεδο. Αυτό δεν έχει έρθει ακόμη σήμερα είχαμε χαμένα λέι απ, μπήκε η μπάλα βγήκε πόσες φορές, αυτό μερικές φορές είναι και θέμα τύχης. Το σίγουρο είναι ότι θα δίνουμε το 100% από την ψυχή μας, από την καρδιά μας να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Ο στόχος είναι να πατήσουμε γερά στο πρωτάθλημα. Είναι μεγάλο το πρωτάθλημα. Τελειώνοντας ο πρώτος γύρος περίπου στις γιορτές να δούμε πού βρισκόμαστε και τι μπορούμε να διεκδικήσουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις