Στον Ολυμπιακό Β. και φέτος ο Αλέξανδρος Λουλούδης


Μοιράσου το άρθρο

Για ένα ακόμη χρόνο θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Βόλου, με υποσχετική από την Ανάληψη, ο Αλέξανδρος Λουλούδης, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοικούσα επιτροπή μπάσκετ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τελευταία ημέρα των μεταγραφών και τελευταία μεταγραφή για την ομάδα μας αφού αποκτήθηκε με υποσχετική ενός χρόνου, από την Α.Ε.Σ. Ανάληψη, ο Αλέξανδρος Λουλούδης, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά, στις θέσεις των ψηλών, την ομάδα μας.
Ο Αλέξανδρος, γεννήθηκε στις 24/11/1993, είναι 24 χρονών τελειόφοιτος φοιτητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, έχει ύψος 1.98 και αγωνίζεται στη θέση 5. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ανάληψης Βόλου και αγωνίστηκε σ’ αυτήν μέχρι και το 2009. Μέχρι τότε κατάφερε να κληθεί και στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας σε ηλικία παίδων.
Από το 2009 έως και το 2013 ασχολήθηκε με το άθλημα της κωπηλασίας και είχε αρκετά σημαντικές επιτυχίες με την Eθνική ομάδα , με αποκορύφωμα την κατάκτηση του χάλκινου παγκοσμίου μεταλλίου το 2011 στο Ήτον της Αγγλίας.
Τη χρονιά 2013-2014 επέστρεψε στην ενεργό δράση του μπάσκετ και πάλι στη Ανάληψη όπου και αγωνίστηκε μέχρι και την χρονιά 2015-2016. Την χρονιά 2016-17 αγωνίστηκε στην ομάδα μας, και συνεχίζει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις