Στο 90΄η Μακρινίτσα τσίμπησε βαθμό κόντρα στους Μυρμηδόνες

Αν και οι Μυρμηδόνες προηγήθηκαν δύο φορές η Μακρινίτσα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90΄και να πάρει ένα βαθμό μετά από πολύ καιρό. Η ομάδα του Πλατάνου επέβαλε τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι ήταν καλύτερη αλλά μετά το 64ο λεπτό έμεινε με δέκα παίκτες πράγμα που της στοίχησε τη νίκη.
Το σκορ άνοιξαν…

…οι φιλοξενούμενοι στο 47΄ με σέντρα-σουτ του Κατσαβριά ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι στο 58΄που εκτέλεσε εύστοχα ο Ντελάκος. Στο 61΄με την είσοδό του στο παιχνίδι ο Παπαστεργίου με κεφαλιά έβαλε την ομάδα του μπροστά. Όμως, ο Σοάρες τραυματίστηκε στο 65΄και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. O κ. Θεοδώρου είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές με αποτέλεσμα η ομάδα του Πλατάνου να μείνει με δέκα παίκτες.
Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Ντελάκος που πέτυχε και το δεύτερο γκολ για την ομάδα του στο 90΄με μακρινό σουτ.

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Σταθόπουλος, Αρβανίτης, Φράγκος (89′ Γ. Σαραφίδης), Ντελάκος, Ευγ. Σαραφίδης, Ψήφος, Παπακώστας, Παρασκευάς (80′ Πέτσης), Γ. Μαστακούλης (65′ Ματζιούρας), Άρ. Σαραφίδης, Κοπάνας.
ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ(Θεοδώρου): Χαλκιάς, Κουάτσκα, Γιαννακόπουλος, Γ. Μπούρχας (46΄Δ. Μπούρχας), Ευθυμίου, Μάντζαρης (46′ λ.τρ. Σοάρες), Τσαπέρος, Αντζούρης (60′ Παπαστεργίου), Χρ. Γκάμπας, Μπουρνάκης, Κατσαβριάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις