Ο Ο.Υ.Κ.Β. νίκησε 5-4 τη Νίκη και το απόγευμα κρίνεται η παραμονή

Σήμερα το απόγευμα θα ξεκαθαρίσει ποια ομάδα, ο Ο.Υ.Κ.Β. ή η Νίκη θα υποβιβαστεί από την Α2 εθνική πόλο των ανδρών. Κι αυτό, καθώς μετά τη νίκη που σημείωσε ο Ο.Υ.Κ.Β. επί της Νίκης με 5-4, ελπίζει στην παραμονή.

Νίκη και ο Ο.Υ.Κ.Β. προσέφεραν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με ανατροπές. Ο Ο.Υ.Κ.Β. ήταν αυτός που προηγήθηκε με 1-0, όμως ένα σερί 3-0 της Νίκης, έβαλε μπροστά την ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα με 3-1. Στο ημίχρονο οι ομάδες πήγαν με το 3-2, ενώ στη λήξη του τρίτου οκταλέπτου το σκορ είχε γίνει 3-3. Το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν συγκλονιστικό με τις δύο ομάδες να χάνουν από μια τεράστια ευκαιρία στην κόντρα. Ο Ο.Υ.Κ.Β. με δυο σερί γκολ έκανε το 5-3, όμως ο Γιαβαρίδης μείωσε σε 5-4, 2:11 πριν τη λήξη.
Οι δύο ομάδες έχασαν τις επόμενες επιθέσεις και η Νίκη κέρδισε παίκτη παραπάνω από λάθος του Χαλά, στα 0:21. Όμως το σουτ του Δανιήλ έφυγε άουτ και ο Ο.Υ.Κ.Β. διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες παραμονής.
Πλέον τα πράγματα είναι απλά. Στις 18:30 (Νέα Σμύρνη) ο Ο.Υ.Κ.Β. χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στο υποβιβασμένο – όχι όμως αδιάφορο όπως έχει δείξει σε όλους τους αγώνες – Ρέθυμνο. Σε περίπτωση επικράτησης του Ο.Υ.Κ.Β., η Νίκη στις 19:30 (στο Περιστέρι) χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά – όχι όμως αγωνιστικά αφού έχει 5 νίκες σε 6 αγώνες – Νηρέα Χαλανδρίου.
ΑΟΝΣ Μίλων, ΝΕ Πατρών και ΝΟ Ρεθύμνου είναι οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που υποβιβάζονται από την Α2 στην Β’ Εθνική κατηγορία της υδατοσφαίρισης των ανδρών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις