Γ.Σ. Ερασιτεχνικής Νίκης: Η ώρα των ανακοινώσεων και των αποφάσεων


Μοιράσου το άρθρο

«Καλούνται όλοι όσοι έχουν αγάπη, όραμα και διάθεση για προσφορά στον ιστορικό μας Σύλλογο να συμμετάσχουν στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 με ώρα έναρξης 18:30 στο πρώην Δημαρχείο Νέας Ιωνίας» αναφέρει η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Νίκης σχετικά με την αποψινή συνέλευση του μητρικού σωματείου, δίνοντας το στίγμα για τις προσδοκίες των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα στο σύλλογο.

Οι διοικούντες του συλλόγου αναμένεται να ανακοινώσουν τις ενέργειες που έχουν κάνει ως σήμερα για το ποδοσφαιρικό μέλλον του σωματείου καθώς και το χρονοδιάγραμμα των επόμενων κινήσεων με σκοπό την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Επίσης θα προκηρυχθούν εκλογές που όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθούν στις 28 Μαρτίου. Στόχος η είσοδος στο Δ.Σ. ανθρώπων που έχουν τη δυνατότητα και την θέληση να βοηθήσουν σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση – πρόσκληση στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα (16/3, 18:30) στο πρώην Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας:

“Μπροστά στην πρόκληση της επόμενης ημέρας της Νίκης Βόλου, η ανάγκη για ένα νέο διοικητικό ξεκίνημα στην Ερασιτεχνική είναι αδήρρητη. Καλούνται όλοι όσοι έχουν αγάπη, όραμα και διάθεση για προσφορά στον ιστορικό μας Σύλλογο να συμμετάσχουν στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 με ώρα έναρξης 18:30 στο πρώην Δημαρχείο Νέας Ιωνίας. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 19:30 στον ίδιο χώρο. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης ορίζονται ως εξής:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της συνέλευσης

2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου – Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Προκήρυξη εκλογών

4. Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης

Παράλληλα, γίνεται κάλεσμα σε όλους τους φίλους της Νίκης Βόλου να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη και να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους.

Υπενθυμίζεται ότι η μηνιαία συνδρομή είναι 2 ευρώ και η εγγραφή των νέων μελών 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» κατά τις ώρες 11:00-14:00 και 18:00-21:00.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις