Τζάμπολ σήμερα στην Α1 ΕΣΚΑΘ με το παιχνίδι Ολυμπιακός-Ανάληψη

Η αυλαία του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ ανοίγει σήμερα Πέμπτη με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με την Ανάληψη, η οποία θα διεξαχθεί στις 18.30 στο κλειστό του ΕΑΚ.

Ο Ολυμπιακός φαντάζει ως φαβορί, καθώς φέτος έχει ως αποκλειστικό στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ενισχυθεί σημαντικά με παίκτες όπως οι Μπόγδανος, Παπούλιας, Ίλτσογλου, ενώ υπάρχουν στην ομάδα παίκτες με εμπειρία (Καραγεώργος, Παρασκευάς), οι οποίοι αποτελούν βαρόμετρο για τους «ερυθρόλευκους».
Η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε χθες χωρίς προβλήματα, καθώς ο Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους. Λίγο πριν το τζάμπολ θα ανακοινωθεί η 12αδα.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Βλιώρας, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε για το εναρκτήριο παιχνίδι του πρωταθλήματος: «Έχουμε κάνει μία μεγάλη προετοιμασία, πολύ δύσκολη, με πολλή δουλειά και φιλικούς αγώνες με ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών. Έχουμε δείξει μέσα από τα παιχνίδια που δώσαμε, με αποκορύφωμα την πολύ καλή εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου με τον ΑΟ Καλαμπάκας για το Κύπελλο της ΕΣΚΑΘ, πως είμαστε έτοιμοι. Αντιμετωπίσαμε στο τελευταίο παιχνίδι μια ομάδα που θα είναι από τους διεκδικητές του πρωταθλήματος (σ.σ. αγωνίζεται στον άλλον όμιλο της Α1 ΕΣΚΑΘ) και είχαμε πολύ καλή παρουσία.
Εφόσον συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, πιστεύω πως η ομάδα έχει όλες τις δυνατότητες να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος φυσικά από την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας χρονιάς, εύχομαι στις υπόλοιπες ομάδες να έχουν υγεία και να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα, ανεβάζοντας το επίπεδο του θεσσαλικού μπάσκετ».
Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το «παρών» σήμερα στο κλειστό του ΕΑΚ και να βοηθήσουν με τις εκδηλώσεις τους τις προσπάθειες των αθλητών.
Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών για την ενίσχυση των τμημάτων, ενώ ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.
Όσον αφορά την Ανάληψη, ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Φλεβάρης αντιμετωπίζει δύο προβλήματα. Συγκεκριμένα, τραυματίες είναι οι Βαγγέλης Συλεόπουλος και Γιάννης Κουτσονοβάκης. Ο τελευταίος υπέστη διάστρεμμα χθες στην τελευταία προπόνηση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις