Πρωτιές του ΝΟΒΑ στο Πανελλήνιο Καταδύσεων

Μοιράσου το άρθρο

Στο Κολυμβητήριο του Βόλου “ΙΑΣΩΝ ΖΗΡΓΑΝΟΣ” στις 21-22 και 23 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πανελλήνιο πρωτάθλημα Καταδύσεων ΟΠΕΝ και Γ – Δ κατηγορίας. Το πρωτάθλημα που έγινε υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, διεκδίκησαν οι σύλλογοι: ΑΡΓΩ Αθήνας, ΝΟΒΑ, ΑΣΤΕΡΙΑ Θεσσαλονίκης, Παναθηναϊκός, ΑΡΙΩΝ Γλυφάδας, Ακαδημία Φυρίγου και Αργυρούπολη.

Το πρωτάθλημα κατέκτησε η ομάδα της ΑΡΓΟΥΣ Αθηνών,ενώ ο ΝΟΒΑ κατέλαβε την Τρίτη θέση στη γενική βαθμολογία.. Η διοίκηση και το προσωπικό του κολυμβητηρίου συνετέλεσαν αποφασιστικά, στην άριστη διοργάνωση των αγώνων καταδύσεων και απέσπασαν τα ευμενή σχόλια των συμμετεχόντων αθλητών και παραγόντων.
Οι καταδύτες και καταδύτριες του ΝΟΒΑ αγωνίστηκαν υποδειγματικά και κατέκτησαν τέσσερις πρώτες, τέσσερις δεύτερες και δύο τρίτες πανελλήνιες νίκες. Αναλυτικά οι καταδύτες του ΝΟΒΑ πέτυχαν τα παρακάτω αποτελέσματα.

Εμφάνιση ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ 024.jpg

ΟΠΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΑΤΗΡΑΣ 1.ΜΕΤΡΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

3ος Αφέντος Νικόλαος
9ος Βαβάλιος Νικόλαος
10ος Αγγλογάλλος Αναστάσιος

ΟΠΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΑΤΗΡΑΣ 1.ΜΕΤΡΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

4η Σαμαρτζή Μαρία
5η Μπουραζάνα Ελίνα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Γ –Δ.
ΑΓΟΡΙΑ
ΒΑΤΗΡΑΣ 1.ΜΕΤΡΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Δ΄ ΚΑΤ.

1ος Παππάς Αριστείδης
3ος Νικολόπουλος Νικόλας
4ος Βελούδος Στέφανος
Εκτός συναγωνισμού με πολύ καλή εμφάνιση και οι (νεοφώτιστοι) Ρήγας Θεόδωρος ,Ιωάννου Ελευθέριος , Βελούδος Σπύρος και Νικολόπουλος Αλέξανδρος.

ΒΑΤΗΡΑΣ 3.ΜΕΤΡΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Δ΄ ΚΑΤ.
1ος Παππάς Αριστείδης
2ος Ρήγας Θεόδωρος
5ος Βελούδος Στέφανος

ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΒΑΤΗΡΑΣ 5 .ΜΕΤΡΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Δ΄ ΚΑΤ.

1ος Ρήγας Θεόδωρος
4ος Παππάς Αριστείδης

ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΒΑΤΗΡΑΣ 1.ΜΕΤΡΟ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Δ΄ ΚΑΤ.

6η Τσοκανάκη Ελένη
9η Στουκογιάννη Μαρία
10η Μαλακασιώτη Ελευθερία

ΒΑΤΗΡΑΣ 1.ΜΕΤΡΟ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ΄ ΚΑΤ.

2η Καρανάσιου Αλίκη
7η Σιώρου Ευρυδίκη
11η Μπουραζάνα Ελίνα

ΒΑΤΗΡΑΣ 3.ΜΕΤΡΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ΄ ΚΑΤ.

2η Σιώρου Ευρυδίκη
4η Καρανάσιου Αλίκη
7η Μπουραζάνα Ελίνα

ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΒΑΤΗΡΑΣ 5 .ΜΕΤΡΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Γ΄ ΚΑΤ.

1η Καρανάσιου Αλίκη
2η Σιώρου Ευρυδίκη
5η Μπουραζάνα Ελίνα

Εμφάνιση ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ 016.jpg

Στο Βόλο ο προπονητής του Ν.Ο.Β.Α. κ. Λιάρος Λάμπρος , σε συνεργασία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό κ. Τουλούδη Νίκο και με τη συμπαράσταση της Διοίκησης του ομίλου , προετοιμάζουν τους μικρούς καταδύτες προκειμένου να καταξιωθούν στο χώρο του αθλήματος τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Παράλληλα η προπονήτρια κ. Καπετανιά Ντόρα με συνεργάτη την κ. Κατσιμπέρη Εριφύλη προετοιμάζουν τους μικρούς αθλητές, μέσα από ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που περιλαμβάνει προπόνηση (ευλυγισίας – ευκαμψίας ,ταχυδύναμης , ασκήσεις συναρμογής , τραμπολίνο , ενόργανη γυμναστική και κολύμπι). Οι προπονήσεις γίνονται στο γυμναστήριο του Καραγάτς Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 14.30 – 16.00 και Σάββατο 11.00 – 12.30 στο Κολυμβητήριο του Βόλου. Ο Ν.Ο.Β.Α. προσκαλεί όσα παιδιά 6 -8 ετών επιθυμούν να ενταχθούν στο τμήμα .
Την Τετάρτη 25 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό κολυμβητήριο του Βόλου, αγώνας επίδειξης από τους αθλητές της προαγωνιστικής κατηγορίας του ΝΟΒΑ,που συμμετέχουν στο παραπάνω πρόγραμμα , με τους μικρούς καταδύτες να πιστοποιούν ότι η ομάδα εκτός από παρόν έχει και ελπιδοφόρο μέλλον. Στον αγώνα επίδειξης έλαβαν μέρος οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες.
Σάμψων Γρηγόρης ,Ιγγλέζος Δημήτρης, Σκαρλάτος Δημήτρης ,Σιώρος Κων/νος, Γκινίδης Κων/νος, Τουλούδης Γιάννης, Σαμαράς Θεόδωρος, Δεληγιάννης Ελευθέριος, Λιάρου Μυρσίνη,Τσοκανάκη Ιωάννα, Σκαρλάτου Κλεοπάτρα, Βαρούτα Δανάη, Μέλλιου Μυρσίνη, Ζηργάνου Έλενα και Ρήγα Ελένη.
Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε αναμνηστικό δίπλωμα και επιλέχτηκε η αγωνιστική ομάδα για την προσεχή περίοδο 2014-15..

Ο πρόεδρος του Ν.Ο.Β.Α. και το Δ.Σ. του ομίλου , συγχαίρουν τους νεαρούς πρωταθλητές και τους προπονητές τους και ευχαριστούν θερμά την Διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου για την συμπαράσταση στην κοινή προσπάθεια να κρατηθούν οι νέοι της πόλης μας κοντά στον αθλητικά ιδεώδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις