Οκτώ βολιώτικες παρουσίες στις εθνικές Εφήβων και Νεανίδων


Μοιράσου το άρθρο

Συνεχίζει στην Καστοριά την προετοιμασία η ομάδα κάτω των 23 και η ομάδα εφήβων-νεανίδων που ετοιμάζονται για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει 23-28 Αυγούστου στο Ρότερνταμ.

Η ομάδα Εφήβων αποτελείται από 12 αθλητές εκ των οποίων οι πέντε είναι Βολιώτες, ενώ η ομάδα Νεανίδων αποτελείται από οκτώ κορίτσια με τις τρεις να είναι Βολιώτισσες.

Αναλυτικά οι αθλητές που μετέχουν στην προετοιμασία των εθνικών ομάδων Εφήβων – Νεανίδων είναι οι εξής: Καλανδαρίδης Γιάννης ΟΕΑ-ΝΑΒ (δίκοπος άνευ), Κουκουτής Βασίλης ΟΕΑ-ΝΑΒ, Στάμος Γιώργος ΝΟΒΑ (τετράκοπος άνευ), Ψαρρός Παναγιώτης ΟΕΑ-ΝΑΒ (διπλό), Δεμελής Νικόλαος ΟΕΑ-ΝΑΒ(τετραπλό), Βόντζου Αναστασία ΝΟΒΑ (διπλό), Γεωργούδη Μαργαρίτα (δίκοπος άνευ) και Μπιτζιλαίου Ιωάννα ΟΕΑ-ΝΑΒ(τετραπλό).

Για άλλη μία φορά οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στα βολιώτικα κουπιά και στους προπονητές τους που συνεχίζουν την καλή παράδοση στο άθλημα της κωπηλασίας.

Πετάει για Ρίο η Εθνική ομάδα Κωπηλασίας

Το ταξίδι στο όνειρο των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο ξεκινάει το απόγευμα της Τρίτης (19/7) για τα δυο ελληνικά πληρώματα και τους 6 αθλητές-τριες που τα στελεχώνουν.

Η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου των ανδρών με τους Γιάννη Χρήστου-Γιώργο Τζιάλλα-Γιάννη Τσίλη- Διονύση Αγγελόπουλο καθώς και το διπλό σκιφ των γυναικών με τις Κατερίνα Νικολαΐδου-Σοφία Ασουμανάκη αναχωρούν στις 18:45 από το «Ελ. Βενιζέλος» μέσω Ρώμης κι αναμένεται να φτάσουν στην πόλη που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς αγώνες τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Μάλιστα θα είναι ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΡΟΥΠ της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας που θα φτάσει στο Ρίο για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Στόχος να συνεχίσουν την παράδοση που θέλει την κωπηλασία να είναι το μοναδικό άθλημα που κερδίζει μετάλλιο στους τρεις τελευταίους Ολυμπιακούς αγώνες (Αθήνα-Πεκίνο-Λονδίνο).

Μαζί τους θα ταξιδέψουν από την Αθήνα ο ομοσπονδιακός προπονητής Τόλης Παλαιοπάνος και ο γιατρός της ομάδας Γιάννης Χριστογιάννης ενώ ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε θα ενσωματωθεί από τη Ρώμη στην ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ολυμπιακή ρεγκάτα θα διεξαχθεί στη λίμνη Λαγκόα στην καρδιά της πόλης του Ρίο από 6 έως 13 Αυγούστου ενώ η επιστροφή της ομάδας αναμένεται στις 15 Αυγούστου (11:40) μέσω Ρώμης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις